2777
2789
عنوان

نگرانم😞😞😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 24 پست
ميترسم يه مشكلي داشته باشم  مثلا كيست و نازايي و اينا اخه تو خانواده داريم دختر عموم بچه هاش ا ...

میتونی ازالان زیرنظرپزشک باشی تاخیالت راحت باشه

اگر مخالف نظرمنی لطفاریپلای نکن باتشکر😏😏Live the moment now😉😉😉
استرس خیلی تاثیر میزاره رو پریود

يعني ممكنه به خاطر استرس يك ماه عقب بيفته؟

دوستان تيكر بارداري نيست 😎😎😎 خدايا شكرت 🌸🌸🌸درضمن بدونيد دنيا ارزش هيچ چيز رو جز شاد زندگي كردن نداره 😀😀😀 پس فراموش كن 🙃🙃🙃 لبخند بزن 😆😆😆 برقص💃🏻💃🏻💃🏻 و درپي آزار كسي مباش 🗣🗣🗣 دوستون دارم بي منت♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی ازالان زیرنظرپزشک باشی تاخیالت راحت باشه

اگه تا هفته ديگه نشدم بايد برم چون سابقه داريم

دوستان تيكر بارداري نيست 😎😎😎 خدايا شكرت 🌸🌸🌸درضمن بدونيد دنيا ارزش هيچ چيز رو جز شاد زندگي كردن نداره 😀😀😀 پس فراموش كن 🙃🙃🙃 لبخند بزن 😆😆😆 برقص💃🏻💃🏻💃🏻 و درپي آزار كسي مباش 🗣🗣🗣 دوستون دارم بي منت♥️♥️♥️
نه عزیزم قرص ال دی میده همین

ممنون عزيزم خيالم راحت شد🙏🏼🙏🏼🙏🏼♥️♥️♥️♥️🌸🌸🌸🌸

عزيزم من خيلي ميترسم چون سابقه ي نازايي و اينجور چيزا داره دختر عموهام  خودمم الان حال و حوصله ...

نترس چیزی نیست نهایتا کیست باشه که با خوردن دارو رفع میشه .. 

شاید هم بخاطر برهم خوردن هورمون ها و یا استرس باشه 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
نترس چیزی نیست نهایتا کیست باشه که با خوردن دارو رفع میشه ..  شاید هم بخاطر برهم خوردن هورمون ...

ممنون عزيز دلم ♥️♥️♥️

امضاتو خوندم اميدوارم خدا هر چه زودتر بهت يه هديه ي بزرگ بده از جنس پاكي و قلب خودت🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌸🌸🌸

ممنون عزيز دلم ♥️♥️♥️ امضاتو خوندم اميدوارم خدا هر چه زودتر بهت يه هديه ي بزرگ بده از جنس پاكي و قل ...

ممنونم عزیز🖤🖤🖤🌷

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔