2777
2789

سلام . یه همسایه داریم که هر چقدر دوست داره سرو صدا میکنه . اصلا حالیش نیست چه ساعت از شبانه روزه . ۴ صبحه یا ۱۰ صبحه یا ۲ بعدالظهره . هر چند وقت یه بار هم پارتی و مهمونی و تولد و ازین جور مراسما داره . 

حالا بماند که قبل از مراسم یه جور خونه رو تمیز میکنه که انگار سقف داره میاد رو سرمون .🤕🤕🤕

امشب هم دوباره ازون مراسما داشت . از عصر تا ۱۲ شب یه سره صدای اهنگ و دست و سوت و جیغشون تو کل ساختمون پیچیده بود و انگار زلزله اومده . 

حالا این بماند که امشب شب شهادته . نمیخوام افراطی رفتار کنم که بگم چرا مردم خوشحالن . به اینا کاری ندارم . اینم بماند که نزدیک یک ساعت ۳۰ نفر ادم با آهنگ ترکی رقص ترکی میکردن و پا میکوبیدن . 😐😐😐

ساعت ۱ نصفه شب شد و مهمونا رفتن . مثل همیشه جارو برقی روشن شد .هر سری که مهمونا میرن تا ساعت ۳ یا ۴ صبح جارو کشیده میشه و سرو صدا نمیزاره ما بخوابیم . 

دیگه بعد از چند ماه تحمل رفتیم در خونشون میگیم یکم مراعات کنید ما میخوایم استراحت کنیم . سرو صدای شما واسه ما ایجاد مزاحمت کرده . با پررررویی تمام برگشته میگه شما زنگ زدین ۱۱۰ . حالا ما زنگ نزدیم . بعد میگه خب شما بازسازی کردین ما هم سرو صدا میکنیم . حالا ما بازسازی هم نکردیم . 

برگشتیم بهش گفتیم یعنی چون یکی دیگه بازسازی کرده شما باید تلافی کنید . ؟ مث بز وایساده نگاه میکنه .... 😐😐😐😐

واقعا از دست همسایه بد آدم باید سر به بیابون بزاره . چقدر پررررررروان یه سری ....😡😡😡😡

هر بار زنگ بزن ۱۱۰ بیاد ادم بشه ابهش بگید اینجور مراسما یه جا داره به اسم باغ عمارت  سالن جای اینجور مهمونیا تو خونه نیس اونم اهنگ با صدای بلند بی فرهنگیشونو میرسونن

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من نزدیک  ۳ سالشه خواب نداره الانم بیداره بعضی شبا گریه میکنه من هر بار همسایه مون میبینم م ...

کمبود اهن نداره بچه خاله منم اینجور بود شبا تا ۸.۷ سالگیش شبا بیدار میشد گریه میکرد با سه شیره و شربت عسل واقعن خوب شد

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
زنگ بزن ۱۱۰ بیان جمعس کنن انترووو شب شهادت بانو خاک تو سرش

قبل از ما دو نفر زنگ زده بودن . این فکر کرده بود مابودیم . ۱۱۰ اومده بود حالشون رو گرفته بود. واقعا حرمت هیچ چیزی رو نگه نمیدارن  

هر بار زنگ بزن ۱۱۰ بیاد ادم بشه ابهش بگید اینجور مراسما یه جا داره به اسم باغ عمارت  سالن جای ا ...

آره به خدا مراسمایی میگیرن که مناسب خونه نیست . مث این اکس پارتیا که تو فیلما نشون میده . اهنگای عجیب غریب و صداهای ناجور و جیغ و داد .انگار همه مست هستن 

ای کاش جشنشونو میذاشتن به شب دیگه و این یه شبو حرمت نگه میداشتن😔 کار درستی کردین تذکر دادین.ما تذک ...

الان چند ماهه به شوهرم میگم برو تذکر بده میگه ولش کن همسایه است . به خدا همش تا ۴ صبح صدای جارو برقی میاد بعد از مهمونیاش .دیگه این سری گفتم خودم میرم تذکر میدم .دیدم شوهرمم خودش شاکی بود . پاشد رفت 

پسر من نزدیک  ۳ سالشه خواب نداره الانم بیداره بعضی شبا گریه میکنه من هر بار همسایه مون میبینم م ...

این اصلا عذرخواهی هم نکرد . یه جوری صورت حق به جانب گرفته بود که انگار حق باهاشه . 

آخه بچه فرق میکنه . اینا یه بچه هم دارن به خدا همش پا میکوبه هر چیزی میخواد با زور میگیره . معلومه لوسه . نزدیک ۷ سالشه . اون حالا مهم نیست . ولی واقعا از صدای جاروش نمیتونستیم بخوابیم 

مستاجرن یا صاحبخونه؟؟شما چی مستاجرین؟؟اگه هرکدومتون مستاجرین تحمل‌کنین از شرشون خلاص میشین یه روزی

اون صاحبخونه است . واسه همین روش زیاده . انگار کل ساختمون رو خریده . روز اول ما دیدیمش بچه اش اومد سمت ما . یه دفعه داد زد سرش بیا اینور . انگار ما جذام داریم . چون خودش زیاد اهل حجاب نیست . ما یکم به تیپشون نمیخوریم . از آدمای مدل ما خوششون نمیاد . قشنگ معلومه .