2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوری استفاده بشه چه مدت روپوست باشه؟

دو سه ساعت همینجوری رو جوش یا لک بذار بمونه 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
استرس رو حذف کردم،اخر شب با گلاب پوستمو پاک میکنم و ابرسان میزنم..پوستم شکر خدا خیلی خوبه..ورزش هواز ...

چه آبرسانی استفاده میکنی؟ورزش هرروز انجام میدی؟

روزی چندبار بزنم؟شب بهتره یا روز؟

من شب نمیزنم چون غلت میخورم میریزه رو بالشم😁 ولی اینجا یه عده میگفتن شب خوبه ... روزا میزنم دو سه ساعت یا بیشتر رو پوستم بااشه بعد با پنبه پاکش میکنم و بعد میشورمش

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
من شب نمیزنم چون غلت میخورم میریزه رو بالشم😁 ولی اینجا یه عده میگفتن شب خوبه ... روزا میزنم دو سه س ...

یعنی یه بار بزنم کافیه ؟فقط چندساعت رو پوستم بمونه

یعنی یه بار بزنم کافیه ؟فقط چندساعت رو پوستم بمونه

روزی یه بار تا وقتی ک خوبشی . ولی زود خوب میشی 

گیاه دم اسب رو دم کن صب ،ی استکان بخور..ی کمی بزن ب پوست صورتت و یکمی بزن ب موهات، موهاتو باش خیس کن ...

سلام عزیزم من هم در مورد خواص دم اسب خوندم که سیلس داره. شما چندبار در هفته میخوری؟ تاثیرش رو پوستت خوب بوده خیلی؟

توکل بر خدای مهربان
سلام عزیزم من هم در مورد خواص دم اسب خوندم که سیلس داره. شما چندبار در هفته میخوری؟ تاثیرش رو پوستت ...

سلام عزیزم من بعد از مدتها اومدم نی نی سایت برای همین پیامتونو دیر دیدم،من میخوردم دیگه تنبلی کردم استفاده نمیکنم،من شبا میخوردم ،دوسه شب درمیون میخوردم،پوستم شفاف شده بود ابروهامو موهام پر و ضخیم شده بودن....الان با گیاهان دیگه ای هم میشه ب موهات و پوستت حال بدی..موهات صاف یا فر؟؟