zarikarimi مدیر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2346 عنوان افت دهان | مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 99 پست سلام یه دونه اب دار رو لبمه افت نیستا ولی خیلی وقته زده به نظرتون چیه شبیه تاول واینا دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع. 1397/11/19 | 22:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پازلزندگی عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 سلام خوبی خیلی متخصص رفتم گفتن چیزی نیست الانم باردارم ولی زبونم هنونطوری ومن خیلی نگران سلام خوبی
zarikarimi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2346 سلام خوبی سلام خوبی ممنون خداروشکر خوبم دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
zarikarimi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2346 بهتر شدی ؟ نه خیلی اذیتم زبونم سوزش داره توچطوری دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
پازلزندگی عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 نه خیلی اذیتم زبونم سوزش داره توچطوری من ابله مرغون گرفته بودم گردنم ورم کرد حالا الان نمیدونم متوجه نمیشم خوب شده یانه همش حس میکنم گردنم زیر چانم اینا ورم داره ته گلوم هم هنوز همونطوریهتو چند ماهی ؟بچه ی اولته؟
zarikarimi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2346 من ابله مرغون گرفته بودم گردنم ورم کرد حالا الان نمیدونم متوجه نمیشم خوب شده یانه همش حس میکن ... برو یه سونو گردن بده ببین چه خبره ولی مشکلی نیست منم ازاین گره های لنفی دارم .من توجهارماه هستم برام دعا کن نگران نی نی هستم دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
پازلزندگی عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 برو یه سونو گردن بده ببین چه خبره ولی مشکلی نیست منم ازاین گره های لنفی دارم .من توجهارماه هستم برام ... ان شاءالله که نی نی سالم و سلامت به دنیا میاد یعنی شمام سونوگرافی دادید ؟
zarikarimi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2346 ان شاءالله که نی نی سالم و سلامت به دنیا میاد یعنی شمام سونوگرافی دادید ؟ اره اندازه خوب بود دکتر گفت مشکلی نیست هنوزم دارم دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
پازلزندگی عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 اره اندازه خوب بود دکتر گفت مشکلی نیست هنوزم دارم یادته اندازش چند بودش ؟نمونه برداری هم رفتی ؟
zarikarimi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2346 یادته اندازش چند بودش ؟ نمونه برداری هم رفتی ؟ زیر یک سانت نه نرفتم دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
zarikarimi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2346 الان گردن درد اینا نداری ؟ نه درد ندارم دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
zarikarimi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2346 اون وقت نیازی به چکاپ نیست بزرگتر نشه ؟ بزرگتر مشدن الان یک سالی میشه هستن ولی همون اندازه افت میزنم بزرگ میشن یا سرما میخورم دردم میگیرن ولی بعد چندروز دوباره کوچک میشه تو کم کاری تیروییدم داری دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
پازلزندگی عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 بزرگتر مشدن الان یک سالی میشه هستن ولی همون اندازه افت میزنم بزرگ میشن یا سرما میخورم دردم میگیرن ول ... من یه مدت تو حاملگیم گرفتم بعدش که سقط داشتم خوب شد ،تازگی آزمایش ندادم ببینم چجوریه ،کیست تیروئید هم داشتممن تو نی نی سایت میخونم مریضیش بده میترسم آنقدر نگران شدم مخصوصا ته دهانم این هست ،بعد بالای سینم یه چیزی حس میکنم گفت مجاری مختصر برجسته اما میترسم