2777
2789
عنوان

افت دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 99 پست
مال منم دقیقا هنینه یه چیز مثل جوش اخر دهنم سمت دندان عقلم 

ولی دوسه ساعت خوب نمیشه مال من الان چندروزی هستن

دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی دوسه ساعت خوب نمیشه مال من الان چندروزی هستن

سلام عزیزم من دیروز واسه این دونه ها که میزنم رفتم دکتر . اونم به من گفت تو دهن پر از غدد بزاقیه اینم غده بزاق خطرناک نیست دارو هم نداره . فقط سرم داد گفت شست و شو بده و یه مدت چیزای حساسیت زا نهور و ادویه جات و گرمی جات . نگران نباش چیز خاصی نیست

میشه واسه سلامتیم یه صلوات بفرستی!!!😍
سلام عزیزم من دیروز واسه این دونه ها که میزنم رفتم دکتر . اونم به من گفت تو دهن پر از غدد بزاقیه این ...

ممنونم خبردادی توکجایی بودی پیش کی رفتی میگم رنگ مخاط دهانت بی رتگ نیست منم واسه فردا نوبت کرفتم پیش متخصص بیماری های دهان

ممنونم خبردادی توکجایی بودی پیش کی رفتی میگم رنگ مخاط دهانت بی رتگ نیست منم واسه فردا نوبت کرفتم پیش ...

چراااا . من تازه گلو دردم داشتم پنسیلین زدم خوب شد ولی الان گرمی میخورم غدد بزاقی زیر زبونم و گلومم حساس میشه درد میگیره. من خیلی شبیه توام. دیدم تو یه تاپیکم نوشته بودی تو لپات حالت له شده داره منم اینجوریم انگار جای دندونام میمونه رو لپم سفید میشه. زبونمم اکثرا سفیده. دکتر که اون دونه هارو گفت چیزی نیست‌ . حالا توام فردا  رفتی به من بیا بگوووووو یادت نره ها

میشه واسه سلامتیم یه صلوات بفرستی!!!😍
چراااا . من تازه گلو دردم داشتم پنسیلین زدم خوب شد ولی الان گرمی میخورم غدد بزاقی زیر زبونم و گلومم ...

چشم حتما

دیدی منو یادت رفت😐 چی شد

نه یادم نرفت نت نداشتم عزیزم رفتم گفت دونه های فوردایس تودهنت طبیعیه زیاد حساس نباش دندون عقل بالامم کشید گفت احتنال زخم ازاونه

برای شما شبیه من بودش ؟

اره همینطوریه من روزبونمم یه پرزای سفید انکار سفید شده باشه اونطوریم هست

برای منکه از اردیبهشت هستش ،هنوز هم نرفته  آره منم زبونم میزنه خوب میشه  لثه ام یه جاش ش ...

منم همینطور خیلیم دکتررفتم چندتا میگن چیزی نیست

یه دونه های خیلی ریز واسه من سفتم هست هی میزنه هی خوب میشه . الانم که یدونه ازین ابدارا که تو نوشنی ...

سلام بهتری خوب شدی