2777
2789
انشاالله  دختر یا پسر ؟  بعد این‌ک‌نینی اومد دگ‌نمیتونی لالا کنی از من گفتن پس تا میتونی ...

پسره...

باورت میشه از خدامه بیاد تا اذیت بشم و خسته بشم تا شاید خوابم ببره

کلا از بچگی من شبا تاصبح بیدار بودم همه میدونن ... اینقدر دوست دارم یبار ازشدت خستگی سر بزارم زود خوابم ببره ولی حیف نشده , یا حداقل ساعت ۲ شب بخوابم ولی هیچوقت نشده... 

حتی شده ۲ روز کامل نمیخوابم میگم تاشب زود بخوابم ولی بازم اون شب مثل همیشه حداقل تا ۵ بیدارم... 

خسته شدم واقعا... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

گوجه بادمجان میخوام درست کنم

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرز تهیه شو میگی کامل

کار خاصی نداره 

لوبیا پخته با برنج که یکم تو ابش زردچوبه زدی قاطی میکنی . بعد شویدت اگه تازه است که با برنجت میزاری جوش بخوره اگه که خشکه که وقتی برنجت ابکش کردی میزنی به برنجت 

گوشت هم گوشت پخته میزاری لای برنج 

یا براش سس درست میکنی کنار غذات سرو میکنی

بعضیا هم گوشت چرخی میزنن . با پیاز داغ و رب سرخ میکنن . میزارن لای برنج 

من ک واس خودم‌نگفتم‌ من میخام‌کتلت بزارم 

میدونم..اخه گفتی فقط کتلت ب ذهنت میرسه واس اون زدم.

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
پسره... باورت میشه از خدامه بیاد تا اذیت بشم و خسته بشم تا شاید خوابم ببره کلا از بچگی من شبا تاصب ...

واقعا جالبه !

شاید از فکرو خیاله !

سر درد نمیگیری ؟ 

شیر بخور شیر ب خاب کمک میکنه شبا ی دونه سیب بخور با شیر البته با فاصله!

واقعا جالبه ! شاید از فکرو خیاله ! سر درد نمیگیری ؟  شیر بخور شیر ب خاب کمک میکنه شبا ی دونه ...

شبا سر درد نمیگیرم نه چون عادیه 

خیلی فکرو خیال میکنم ,

بخدا اینقدر صلوات میفرستم میگم شاید خوابم ببره

بنظرخودم چون بیکارم و خسته نمیشم اینجوریه وگرنه آدم.خسته بشه زود خوابش میبره... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
منم میخواستم با گوشت بپزم تنبلی کردم 3تا دونه گوجه گذاشتم روش بخار پز بشه

من گوشت گذاشتم تو زودپز ☺ اولش میخواستم بدون گوشت باشه با ماست سیری بخورم . دیگه گوشت گذاشتم

من گوشت گذاشتم تو زودپز ☺ اولش میخواستم بدون گوشت باشه با ماست سیری بخورم . دیگه گوشت گذاشتم

من خیلی از اوقات گوجه وکدو وبادمجون میزارم روش بخار پز بشه شوهرم حتی بیشتر از گوشت دوست داره ولی با گوشت هم عالیه