2777
2789
عنوان

باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 22 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ماه پیش پریودم عقب افتاد با پماد دکتر که معاینم کرد گفت هم تخمدانهات هم رحمت عالیه..الان دوهفته هست که پریودم عقب افتاده بی بی زدم منفی شد ولی زیر دلم سفت شده ...چون بکساله برای بارداری اقدام کردم نتیجه نگرفتم فعلا ازمایش نمیرم تا پریود بشم بعد برم عکس رنگی بگیرم ...این رحمم حس میکنم سفت شده از چیه

به بی بی هم نمیشه اعتماد کرد منم ماه پیش ۱۰روز عقب انداختم بی بی منفی نشون میداد رفتم آزمایش مثبت بو ...

عزیزم ینی حتی هاله هم ننداخته بود؟با بی بی منفی ازمایشتون مثبت شد؟

من ماه پیش پریودم عقب افتاد دکتر که معاینم کرد گفت هم تخمدانهات هم رحمت عالیه..الان دوهفته هست که پریودم عقب افتاده بی بی زدم منفی شد ولی زیر دلم سفت شده ...چون بکساله برای بارداری اقدام کردم نتیجه نگرفتم فعلا ازمایش نمیرم تا پریود بشم بعد برم عکس رنگی بگیرم ...این رحمم حس میکنم سفت شده از چیه

عزیزم ینی حتی هاله هم ننداخته بود؟با بی بی منفی ازمایشتون مثبت شد؟

آره بی بی منفی شده بود  دیگه صبر کردم ۱۰روز کامل بشه بعد رفتم آزمایش مثبت بود

به حاله هم نمیشه اعتماد کرد چون اگه یکی دو روز پیششم رابطه داشته باشی ولی باردارم نباشی حاله رو میندازه