2777
2789

تولدش مبارک آب کاش پسر منم سریع یک ساله بشه راه بیفته خیالم راحت بشه

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکلش ک عالیه ولی من احساس میکنم کیکی ک تو خونه پخته میشه مثل مال قنادی نرم وخوشمزه نیس

اره خب ولی اینم اسفنجیه بافت نرم و لطیفی داره 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

دستورشو میگی و چجوری خامه کشیش کردی آخه من امروز میخوام واسه پسرم کیک دندون بکنم

کیک اسفنجی درست کردم 

از وسط دونصفش کردم لاشو خامه کشیدم بعد رویه اشو با خامه سفید استر کشی کردم 

گل های روشم با خامه + رنگ خوراکی ابی با ماسوره زدم عزیزم 

ابر و باد دور کیکم از همون رنگ خوراکی یکم مالیدم به دورش بعد با چاقو یه دور دورش کشیدم اینجوری شد 

تولدش مبارک آب کاش پسر منم سریع یک ساله بشه راه بیفته خیالم راحت بشه

پسر من یکسالشه ولی هنوز راه نمیره 😊

عزیزم خیالت راحت نمیشه منم همینو میگفتم ولی فوقالعاده شیطون میشن جوری که یه لحظه  نمیتونی چشم از ش برداری😥😥

پرند جان تولد گل پسرت هخیلی خیلی مبارک ان شالله دانشگاه رفتنش😍😍😍😇😇😇

چقدر کیکش قشنگه واقعا افرین😍👌👌👌👏👏👏

دیروز تولد دختر منم بود اتفاقا

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
کیک اسفنجی درست کردم  از وسط دونصفش کردم لاشو خامه کشیدم بعد رویه اشو با خامه سفید استر کشی کر ...

مرسی عزیزم دیگه نمیخواد هی یکبار خامه بکشی بزاری ت. یخچال باز درش بیاری خامه بکشی؟ 

آسی جون رو مبلات کاور ژلاتینی خریدی راضی هستی منم دوست دارم بگیرم ولی فکر کنم روش که بشینی سر بخوری ...

اره راضیم از نظر تمیزی 

ولی خب به خاطر کوچولوم مجبورم دیگه روش یکم سر هست ولی نه زیاد عرق هم نه نمیکنی اونجوری نیست 

مرسی عزیزم دیگه نمیخواد هی یکبار خامه بکشی بزاری ت. یخچال باز درش بیاری خامه بکشی؟ 

نه فقط کیک و که اماده کردی دو سه ساعت بزار داخل یخچال تا کامل خنک بشه بعد خامه کشی کن 

اونجوری اگه یکمم گرم باشه خامه قشنگ خودشو نمیگیره و اب میشه