خدا خیرت بده انشالله ک اینطور باشه حتمن جای بهتری داره ولی نمیتونستیم از فکرش بیرون بیایم ♥♥♥ ممنون ...
خواهش میکنم عزیزم عکس جلد کتابو برات میفرستم اگه تونستی حتما بخونش.یکی از آشناهامون ۳ سال پیش پسر ۱۸ سالش توی آب خفه شد خیلی ناآرومی میکرد این کتابو که بهش معرفی کردمو خوند خیلی روحیش بهتر شد.
تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
افسردگی خیلی بده نمیشه از بندش بیرون اومد انگار یه طلسم قوی هست
اره من خیلی فشار عصبی روم بود روانشناس بهم میگفت فشار عصبی کنکور و فشار عصبی فوت یکی از والدین و از طرفی فشارعصبی ازدواج خیلی زیاد میشه از آستانه تحمل انسان خارجه ولی تو تحمل کردی الانم چون یمدته عروسی گرفتی تو خونه نشستی این بروز کرده برو ورزش کن و تفریح کن تا بهترشی الان ک میرم ورزش و شنا و ...خیلی حالم بهتره
به نظر من چیزی به اسم ارتباط با ارواح وجود نداره و تمامیه تجربه ها هر چند مشابه ارتباط با ضمیر ناخودآگاامون و به یه شکل قوی و حتی یه جورایی دخالت اجنه هستش ... پاکترین انسانها هم بعد مرگ اجازه ارتباط با تعلقات مادیشون ندارن و مواردی مثل کمک و نجات دادن و خبر دادن در مورد حادثه ای از طرف عزیزان از دست رفته به اذن خدا توسط فرشتگاه صورت میگیره و همانطور که میدونیم فرشتگان از دسته اجنه هستند یعنی از جنس آتش پس توان اینو دارن که در قالب چهره یا ایجاد حس از دست رفته به انشانها نزدیک شوند .هیچ وقت هم برا همچین موضوعی کنجکاو نشین که واقعا ضرر میکنین و بازی با روح و روانتون هستش .وقتی ناخواسته با همچین موضوعی رو به رو میشین اذن خدا توش دخیله و آسیب هم نمیبینید ولی وقتی عمدی کنجکاوی کنید فقط راه رو برای آفریده های دیگه که شاید اهل آزار و اذیت هستند باز میکنید .من دوتاشونو تجربه کردم کاری که عمدی باشه تا مرز جنون آدمو پیش میبره حتی اگه قبلا یه آدم خیلی شجاع بوده باشین .
من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔