من درست کردم عاشقشون شدم گفتم واسه شما هم بذارم شما هم استفاده کنین 🤗
مواد لازم برای 25 عدد کلوچه پرتقالی :
کره : 125 گرم
پود قند : 1/5لیوان
ارد : حدود 3 لیوان
تخم مرغ : دو عدد
پرتقال : 1 عدد متوسط
وانیل : نوک ق چ
بکینگ پودر : 3 ق چ
طرز تهیه :
ابتدا پوست پرتقال را رنده می کنیم فقط قسمت نارنجی رنگ، بعد اب پرتقال را می گیریم حدود یه سوم لیوان اب بدست می اید، حالا کره، پودر قند، اب پرتقال، تخم مرغ، پوست پرتقال، وانیل را با هم مخلوط می کنیم با چنگال هم می زنیم تا یکدست شود بعد بکینگ پودر و بعد از ان ارد را کم کم به مواد اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید که به دست نچسبد اگر کل ارد را اضافه کردید اما باز هم شل بود کمی ارد اضافه کنید و ورز بدهید تا وقتی که به دست نچسبد حالا از خمیر به اندازه یک گردو بردارید در دست گرد کنید و وسط ان را کمی فشار دهید تا حفره شکل بگیرد حالا کف ماهی تابه یا سینی فر چرب شده بگذارید.
روش پخت روی گاز : شعله پخش کن را 20 دقیقه با حرارت ملایم روی شعله متوسط بگذارید تا داغ شود سپس تابه را روی ان قرار بدهید بعد در ان را ببندید اگر با تابه معمولی درست می کنید دم کنی بگذارید اگر با تابه رژیمی، واشر را دربیارید
روش پخت داخل فر :فر رو با حرارت 170 درجه به مدت یک ربع بگذارید گرم شود بعد قالب را داخلش قرار بدهید به مدت 20 دقیقه بگذارید بپزد.
فقط اینکه تو دستورش نوشته خمیر به دست نچسبه من امتحان کردم دوست نداشتم ارد اونقدری ریختم که خمیر به دست بچسبه اما بشه ازش جدا کرد و شکل داد! امیدوارم متوجه شده باشین🤗😋😊
منبع دستورشم می ذارم که مدیون نشم!
ashpazi_saeede