2777
2789
عنوان

خیلی تنبلم😕😕😕😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 73 پست
چ کاریه وقتی حسوحالشوندارید مهمون دعوت میکنید اخه 😣 من خودم اگه بخوام مهمون دعوت کنم ی هفته قبلش ت ...

مهمون خاصی نیس...دختر عمه شوهرم از شهرستان اومده..دعوت ک نکردم هنو...من دوس دارم همه کارامو تو  ی ردز انجام بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصپز خونم پنجره داره ولی پذیراییم نداره...در مورد گل هم والا کاکتوس 😲😲خریدم فکرشو بکن خشک شد گل اص ...

ببین گرمی که میگی طبعتون هست طبع پایه تونه.ممکنه غلبه ی بلغم داشته باشید .بلغم می‌تونه توجایی از بدن زیاد بشه...اول درمان کم خونی ...اگر بازم خوب نشدید برید سراغ درمانه مزاج.منم گل دستم نمیاد از بس هی گرفتم و خشک شد داغون شدم.

ببین گرمی که میگی طبعتون هست طبع پایه تونه.ممکنه غلبه ی بلغم داشته باشید .بلغم می‌تونه توجایی از بدن ...

من مصنوعی میگیرم راحت ترم...طبیعی هم همیشه رز میگیرم خشکشون میکنم

مهمون خاصی نیس...دختر عمه شوهرم از شهرستان اومده..دعوت ک نکردم هنو...من دوس دارم همه کارامو تو  ...

اووووه حالا فک کردم چ مهمونییه بیخیال بابا تنبل نشو پاشو یه ساعت وقتتو نمیگیره..

نمیدونم چجوری میتونید تو شلوغی زندگی کنید من خودم اعصابو روانم بهم میریزه نه اینکه ویواس داشته باشما اما همیشه سعی میکنم مرتب نگه دارم خونه رو مثلا فک کن اگه ی شب ظرفام بمونه اونروز کلا اعصابم خرابه دست خودم نییستا صبح که ازخواب پامیشما خونه مرتب بودنی کل روزو حالم خوبه 😂😂

خدایاشکرت
اووووه حالا فک کردم چ مهمونییه بیخیال بابا تنبل نشو پاشو یه ساعت وقتتو نمیگیره.. نمیدونم چجوری میتو ...

منم خیلی دوس دارم خونم مرتب باشه ها اما نمتونم انگار خخخخ...بقول شما حالمم خراب تر میشه الان امروز دیگ جدی جدی قصد کردم کارامو انجام بدم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم

منم خیلی دوس دارم خونم مرتب باشه ها اما نمتونم انگار خخخخ...بقول شما حالمم خراب تر میشه الان امروز د ...

عین خواهرمنی 😂😂مجردکه بودما خونه بابام اینا هرروز دعوامون میشد اون کلا بیخیال من برعکسش من به بابام رفتم اون به مامانم 😂😂 این چیزا ژنتیکیم میشه ها ببین به کی رفتی؟

خدایاشکرت
عین خواهرمنی 😂😂مجردکه بودما خونه بابام اینا هرروز دعوامون میشد اون کلا بیخیال من برعکسش من به بابا ...

هم بابام تمییز بود هم مامانم...من برعکس خونه مامانم بودم تمیییز و کاری بودم ابجیم از زیر کار در رو...الان ابجیم وسواسیه خونه خودش من اینجوری شدم😆😆😆معلوم نیس سرراهیم...