2777
2789

راستش من الان نزدیک 5 ساله که ازدواج کردم(عقد و عروسی کلی) بعد تا حالا دکتر زنان نرفتم! البته یه بار اوایل نامزدیم رفتم که اونم بخاطر اینکه میدونستم مشکلم جدی نیست و نیاز ب معاینه نداره راضی شدم که برم.

از دکتر زنان مثل چی وحشت دارم و اصلا نمیتونم خودمو راضی کنم که برم. مامانمو همسرمم خیلی میگن که باید یبار برم ولی نمیتونم باهاش کنار بیام حتی بهش فک میکنم گریه ام میگیره از ترس و خجالتش!حتی به باردار شدن و زایمان طبیعی هم که فکر میکنم میخوام گریه کنمگ

خیلی خجالتی و حساسم تو این مورد.

حتی وقتی سرما میخورم یا مریض میشمم راضی نمیشم ببرنم دکتر. کلا از دکتر فراریم از دکتر زنان که مثل چی میترسم :( الان ک حس میکنم یکم عفونت پیدا کردم گیج شدمو نمیدونم چیکار کنم. میخوام از داروخونه دارو بگیرم 😢 اما نمیدونم تا کی میخوام از دکتر زنان فرار کنم.

بیخوابی#  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم داری اشتباه میکنی نری از داروخانه  بدون تجویز دکتر دارو بگیری برات ضرر داره . جرا خجالت بکشی همه میرن عیب نیست ک . برو معاینه شو  برات میدونه چ دارویی بده  

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 

من مثل تو بودم آخرم زایمان طبیعی باید بدونی همه ی زنا از قدیم تا الان حتی زایمان سزارین هم برای سوند و چیزای دیگه نمیتونن از این چیزا دور باشن

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

عزیز دلم داری اشتباه میکنی نری از داروخانه  بدون تجویز دکتر دارو بگیری برات ضرر داره . جرا خجال ...

داشتم تو اینترنت کلی سرچ میکردم تا ببینم چیکار باید بکنم! فکر بهش هم باعث میشه تپش قلب بگیرم ولی میدونم اگه همسرم بفهمه دیگه زوریم که شدع برمیداره میبرتم دکتر     

حق النفسی ک به گردنته چی،اون دنیا بدنت ازت میپرسه میگه اون دکتر با فلان تخصص مجتهد اون حوضه اس چرا بهش رجوع نکردی چرا درمانو جدی تگرفتی را داروهاتو سروقت نخوردی

فک کردی الکیه ک تو شیعه خونه امام زمان عج به دنیا اومدی تو انتخاب شدی تز جانب خدا تو بابت تک تک ثانیه ها باید بدونی ک پاسخگویی

شاید بخندی به حرفام

چن نفرم بیان بهم بگن خل مغزم

ولی تنها استدلالی ک ب ذهنم رسید گفتن همین واقعیت بود

اینکه تو خیلی مهمی مراقب خودت باش

حق النفسی ک به گردنته چی،اون دنیا بدنت ازت میپرسه میگه اون دکتر با فلان تخصص مجتهد اون حوضه اس چرا ب ...

درسته اکثرا از دکتر فراریم اونم بیشتر مواقع بخاطر تجویز آمپول 😑 ولی همیشه تو سرماخوردگیامم خودم هوای خودمو دارم هم دارو میخورم هم جوشونده درست میکنم اما خب با دکتر رفتن مشکل دارم. اما مسئله دکتر زنان به کل برام فرق میکنه حاضرم بمیرم ولی نرم هیچکس درک نمیکنه این حس بدی که بهش دارمو 

نه اصلا از داروخونه دارو نگیر

به نظرم اگه انقدر خجالت میکشی برو پیش یه دکتر طب سنتی بدون معاینه مشکلتو برطرف میکنه من خودم تحت درمانم

بعدش به اعصای تناسلیت مثل باقیه اعضای بدنت فکر کن مطمعن باش اون دکتر هم براش هیچ معنا و مفهوم دیگه ای نداره میدونم مه میگم خودمم تو دوران دانشجویی انقدر سوند زدم که برام اعضای تناسلی با دست و پا هیچ فرقی نداره😁 

🧚‍♀️
نه اصلا از داروخونه دارو نگیر به نظرم اگه انقدر خجالت میکشی برو پیش یه دکتر طب سنتی بدون معاینه مشک ...

😂 تا فردا که موضوع رو به مامانمم بگم معلوم میشه باید چیکار کنم. یه سری مامانمم تو همین نامزدیم خیلی نامحسوس بدون اینکه بفهمم داشت میبردتم دکتر زنان که تا رسیدیم جلوی مطب مثل چی فرار کردم برگشتم خونه 😑

مرسی عزیزم بخاطر راهنماییت 😅❤