2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ماها معمولا همسرامون ناهار نیستن واسه همین مجبوریم واسه شام برنج بزاریم که سیر بشن . مثلا همسر من ام ...

منم نامزدم همین طوره ، ایشون که کلا بدون برنج غذا رو قبول ندارن 😁وقتی اینجا باشن هر روز ناهار و شام برنج داریم 😁

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
ماشینم رو از توی خونه دزدیدن. میشه دعا کنی پیداش بکنن

دعای مقاتل رو صدبار بخون بعلاوه سوره ی جن ۴۰ بار پشت سر هم بدون اینکه وسطش حرف بزنی پیدا میشه

از ما رو دزدیدن ده روز بعد پیدا شد

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

یزید با چایی

شامم مامانم نی

فکنم نیمرو یا سیب‌زمینی سرخ کرده

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

چجوری همتون ناهار چیزای ساده میخورین شام معمولا برنج و غذاهای خوب؟اینو از تاپیکای ناهار و شام میگم ها ماک خودمون ناهار همیشه برنجه شام ساده میخوریم مگه اینک مهمون باشیم

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶