2777
2789
لابد نجسه😂🤣

😂😂😂😂 همشون افریده خداان بعضیا فقط میخوان حرف زیاد بزنن😁😁😁 

تازه جدیدا شنیدم میگن هرکی خوک بخوره بی غیرت میشه 😂

اگر کسی کودک استثنایی رو میشناسه ک علاقه به زبان داره و تهرانه بگه ❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الان میان قورتت میدن

من نظر خودمو گفتم .. ب کسی ک نمیخام تحمیلش کنم

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
😂😂😂😂 همشون افریده خداان بعضیا فقط میخوان حرف زیاد بزنن😁😁😁  تازه جدیدا شنیدم میگن هرکی خ ...

با خوردنش که موافق نیستم ولی با عروسکش مشکلی ندارم😂بعضیا مرزای افراط و چندصد کیلومتر رد کردن

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
با خوردنش که موافق نیستم ولی با عروسکش مشکلی ندارم😂بعضیا مرزای افراط و چندصد کیلومتر رد کردن

خوردن و نخوردنش ک اره منم نمیخورم ولی اینکه با خوردنش بی غیرت شیم خیلی خنده داره 😂 دلیلشونم اینه ک خوک بی غیرته رو ناموسش 😁 انگار ببعی رو ناموسش سینه چاک میده 😐😂😂

اگر کسی کودک استثنایی رو میشناسه ک علاقه به زبان داره و تهرانه بگه ❤

عزیزم من خوشم نمیاد جاییکه قرآن میزارم که سمبل همه پاکیها و خوبیهاست

کنارش سگ و خوک و میمون بزارم که سمبل نجاست و کثیفیه اصلا مرغ و اسبم نمیذارم  

خوشم نمیاد شما بذار

دیگه فرامرزی و درون مرزی جدا نکن

🧚‍♀️
عزیزم من خوشم نمیاد جاییکه قرآن نیزارم که سمبل همه دامیها و خوبیهاست کنارش سگ و خوک و میمون بزارم ک ...

باسه عزیزم شما هرکاری دوست داری بکن

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️