2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین😢😢😢😟دوستام مسخرم میکنن بهم میگن خرس گنده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3665 بازدید | 108 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این تکنیک که خودتوتو میکوبین بعد یه عکس فوق العاده از خودتون میزارین و بقیه میان میگن وااا به این خوبی هستی!! تو اینجا ازش به عنوان پز زیر پوستی اسم برده میشه خیلیم قدیمیه..

صرفا#_جهت_اطلاع

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)
اصلا پز نبود شما هر جور میخای فک کن اخه واقعا همه دستم میندازن بهم میگن پاهات شبیه گاوه و مثه خرس می ...

اصلانم خرس نیستی مطمئن باش فقط خیلی ضعیفی که اصلا اعتماد بنفس نداری برو رو روحیاتت تمرکز کن

جان و جانان منین💕

بخدا ادم نمیدونه چی بگه یک تاپیک میزنین وااااای وقیح اومد یک تاپیک میزنین بیایین شکایت کنیم 

یک تاپیک میزنین بیایید عکس بازی اینم از این 

خانوم تهرانی هم که دیروز پست گذاشتن عکس نذارین خدایی ماذا فازا

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
این تکنیک که خودتوتو میکوبین بعد یه عکس فوق العاده از خودتون میزارین و بقیه میان میگن وااا به این خو ...

وا چرا همه فک میکنین پزه؟؟؟

خب من چون همه بهم میگن گنده ای ناراحت بودم خاستم ببینم واقعا از نظر شمام اینطوریم

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...😎😚😏
دوس داری همه الان بهت بگن وای چه خوبی اصلا چاق نیستی و حسودن دوستات....؟؟؟؟ عجب

دقیقا😊 

اگه واقعا خرس گفتن اونا رو باور میکرد زود عکس نمیداد میترسید اینجام بگن خرس گنده 

حالا شمام دلشو نشکنین تعریف کنین بزارین دلش شاد شه🙂

جان و جانان منین💕

باشه اسی  ما باور کردیم تو پز ندادی

هر فردی خودش هیکلش رو میبینه  قد و وزنش رو هم میدونه  وقتی کسی بهش چیزی بگه میتونه حرفی بزنه نه این که به بهونه عکس گذاشتن  به خودش چرندیات بگه 

اصطلاح خرس گنده به ادم های چاق  تعلق نمیگیره  به افرادی که بزرگ شدن و  هنوز رفتار بچه گانه انجام میدن   میگن : خودتو جمع کن خرس گنده 

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
وا چرا همه فک میکنین پزه؟؟؟ خب من چون همه بهم میگن گنده ای ناراحت بودم خاستم ببینم واقعا از نظر شما ...

چون هست عزیزم!!!

تو صفحع ی اول فقط یه نفر خواست شما عکس بدی!! شما این عکسو گرفتی واسه همین تاپیک و اصلا قصدت این بود که تایید بشی!! بعدم زیر عکس نوشتی واسه کسااایی!!!؟ که گفتن عکس!؟ یه نفر عکس خواست همش!

اینکه میخوای عکس بزاری یا پز بدی یا هرچی اصلا به من مربوط نیست ولی اینکه ادمو اینجا خنگ و احمق فرض میکنید دیگه به من مربوطه!! دلم نمیخواد کسی همچین فکری راجبم بکنه و اگه حس کنم داره به شعورم توهین میشه محترمانه میگم..مثل الان

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)