2777
2789
عنوان

مشکل تکامل کودک.میشه بی زحمت کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 8135 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اینا رو میبرم.واقعا دوست ندارم کسی بفهمه بچم مشکل داره.😞

خوب برای کسی توضیح نده

ما توی خاتواده مون یکی بود بچه اش مشکل هوشی داشت. همه هم می دونستن دیگه چون خیلی واضح بود..تا این بچه بزرگ بشه جوری جدی رفتار می کرد که اصلا کسی جرات بخودش نده حرف مفت بزنه

شما هم جدی باش پای سلامت بچه آدم در میون باشه بای هر کاری میشه انجام بدی

فوقش به نزدیکان مثل مامانت و مادر شوهرت و خواهرت بگو می برمش مهد و کلاس آموزش و اینا

بچه ات مامان قوی لازم داره که برسوندش به بقیه بچه ها

زیاد هم نگران نباش شکر خدا پیگیر بودی و زود متوجه شدی

مشکلات رشدی که زود تشخیص داده بشن حل میشن انشالله

یعنی قابل جبرانه .بچه ات میرسه به بقیه بچه ها

و خدا برای من کافیست.....
همه اینا رو میبرم.واقعا دوست ندارم کسی بفهمه بچم مشکل داره.😞

هنوز خيلي كوچيكه 

همين كه ميگي كلمات رو ميگه بنظرم بچه باهوش و سالميه دكترام اخيلي اوقات اشتباه ميگن

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
خوب برای کسی توضیح نده ما توی خاتواده مون یکی بود بچه اش مشکل هوشی داشت. همه هم می دونستن دیگه چون ...

همین که همتون میدونستید دیگه ناراحت کنندست.البته بهره هوشی پسر منم خوبه

همین که همتون میدونستید دیگه ناراحت کنندست.البته بهره هوشی پسر منم خوبه

امضای منو ببین بیا قانون جذب ...فردا صبح ساعت نه بیا در مورد مشکلت با استارترش حرف بزن مطمئن باش نتیجه میگیری

از یک سالگی با فرم بهداشت

سلام عزیزم.بچت تو نوزادیش چطور بود؟سروصدا کردناش.بازیاش.نشستن وچهاردست وپا رفتناش مثلا تو۷ماهگی.میتونی کمکم کنی؟اخه بچه من ۷ماهشه دوماهه صداش قطع شده وبازی میکنیم ذوق نمیکنه مثل افسرده هاس حالم بده

سلام عزیزم.بچت تو نوزادیش چطور بود؟سروصدا کردناش.بازیاش.نشستن وچهاردست وپا رفتناش مثلا تو۷ماهگی.میتو ...

سلام خانمی.همه چیزش نرمال و به موقع بود.بازی هاش بیشتر با جغجغه بود.ولی خود همه چیز رو میکرد دهنش

دوستم توضیح دادم پایین تر فقر محیط و اینکه باهاش بازی نکردیم.دو جا هم گفتن همین موارد بالاشده باعث ش ...

ببین پسر منم اینطوری بود 

انشالله خوب میشه فقط باهاش بازی کن

اهنگ بزلر برقصید باهم 

هیجان دار باشید

انشالله مسر شمام خوب میشه

قطره اهنشم خیلی مهمه

اهن یعنی ه ش

خودتم عذاب نده

هر جا بچه هست تو هم انجا باش تا خوب بشه

براش کتاب قصه بخر و تو بغلت ب اش بخون

میفهمم

منم مثل تو بودم ولی کار بکنی باهاش همه چی درست میشع

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
سلام خانمی.همه چیزش نرمال و به موقع بود.بازی هاش بیشتر با جغجغه بود.ولی خود همه چیز رو میکرد دهنش

بچه منم همه چیزش ب موقع بود الانم چهاردست وپامیره اسباب بازیهارو ازاون سرخونه برمیداره.فرقی نمیکنه اسباب بازی صدادار بزاریم یا بی صدا درکل زیاد عاشق اسباب بازیه.دستشم همش تودهنشه .هرچی ام میدیم بازی میکنه ومیزاره دهنش.دارم دق میکنم صداش درنمیاد.باعاش دالی بازی میکنم در حد لبخند میزنه.دیگه شادی ازخودش درنمیاره انگارافسرده اس

این کار انجام دادم تو حله مسئله و شناخت مشکل داره.مثلا میگی توپ کو نمیدونه

من تستا دیگه رو قبول ندارم اگه آ اس کیو بوده فقط اونایی ک مشکل داره رو کار کن....منم پسرم تو ی بندایی مشکل داشت کار کردیم مثلا نمیتونست ب وسیله ب شی ی شی دیگه رو بکشه بیرون...بارهااا توپ مینداختم زیر مبل بعد با مگس کش میکشیدم بیرون تا ببین یاد بگیره...خلقه هوش مکعب هوش کار  بولینگ کار کردم....الان نزدیک سه سال کلاس خلاقیتم میره تا دو سالگیش کلا ی کلمه هم حرف نزد کلا دیررر اوکی میشه نسبت ب همسالانش

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من تستا دیگه رو قبول ندارم اگه آ اس کیو بوده فقط اونایی ک مشکل داره رو کار کن....منم پسرم تو ی بندای ...

پس یعنی الان روش کا. کنیمم تا اخر تاخیر داره؟😓حلقه هوش و مکعب هوش چین؟

پس یعنی الان روش کا. کنیمم تا اخر تاخیر داره؟😓حلقه هوش و مکعب هوش چین؟

انشالله ک اینطور نباشه ولی شاااید...هستن بچه هایی ک دیر اموز هستن....مادرم معلم شاگردایی داره ک درسو فقط فیس تو فیس یاد میگرن و بطور خصوصی و   تو حمع کلاس یاد نمیگیرن....تو نت بزن میاد عکسش تو اسباب بازی فروشیا هست

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
2790
2778
2791
2779
2792