سلام مامانای گل.کسی بوده که بچش مشکل تکامل داشته باشه؟دکتر به من گفته پسرم مشکل تکامل داره.از وقتی فهمیدم خیلی افسرده شدم.همش روش کار میکنم اما نتیجه دلخواهمو نمیگیرم.الان 14 ماهشه.به اسمش برنمیگرده.همه چیزو میخوره و بازی هدفمند کم داره.دس دسی و بابای و اشاره نمیکنه و وسایل رو تو سبد نمیندازه یا روی هم نمیچینه،خط خطی نمیکنه وموارد مشابه.میشه بگید شما به بچه هاتون اینا رو چطوری یاد دادید؟
تست آ اس کیو دانلود کن پر کن....باید کار کنی باهاش...کلاس خلاقیت یا کارگاه مادر کودک هم خوبه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
چرته عزیزم بچه ها بازیگوشن و به هر چیزی علاقه و عکس العمل نشون نمیدن حالا شاید از دس دسی خوشش نیاد ولی کارای جالبتری بکنه .و یه نکته رو از من داشته باش ما یه فامیل داشتیم به دنیا اومد گفتن ولش کن بهش نرس دکتر گفته عقب موندس اون مادر دلش نیومد رفت بهترین شیر خشکا و بهترین خوراکیا رو براش گرفت داده خورد بچه ایی که تا یکسالگی نیگفتن بزار به حال خودش تو دو سالگی اینقدر تپل و سرحال و باهوش شد که نگو الانم جزو بچه های موفق و تحصیل کرده .نمیگم حرف دکتر گوش نکن ولی نزار حرفش روی روحیت تاثیر بزاره به فرزندت به بهترین نحو برس شاید الان نتیجه رو نبینی ولی در مدتی بعد حتما میبینی دیر تکاملی مشکلی نیست یکی دیر حرف میزنه یکی دیر راه میوفته و........ پس خودتو نباز و اینکه یه دکتر بهتر هم نشون بده و دقیق باهاش حرف بزن ولی میدونم مشکل خای نیست
اینجور که توصیفش میکنید هیچ مشکلی نداره، تو این سن واقعا برا بازی هدفمند زوده، حالا دس دسی و بای بای باهاش کار کن تا یاد بگیره، ولی از افراد دیگه غیر از شما یادبگیره هم خوبه ، همسایه ای ، فامیلی از کسی بخواید کمکتون کنه حتی یه بچه چهار پنج ساله