2777
2789
عنوان

مشکل تکامل کودک.میشه بی زحمت کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 8135 بازدید | 90 پست

تست آ اس کیو دانلود کن پر کن....باید کار کنی باهاش...کلاس خلاقیت یا کارگاه مادر کودک هم خوبه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون ارتباطش با بچه ها و دور و بری هاش خوبه و ارتباط چشمی داره منم خوب میشناسه .اوتیسم رد شده در مورد ...

پس حتما فقر محیط داره

و باهاش قبلنا کم کار کردی .همه جارو ساکت گذاشتی و فقط خوابیده

با هم سناش کم بازی کرده

راه کارش ببرش توی جم مهد 

همش باهاش بازی کن

منم همچین بلایی سر پسرم اورده بودم

الان خداروشکر خوبه 

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
از یک سالگی با فرم بهداشت

چرته عزیزم بچه ها بازیگوشن و به هر چیزی علاقه و عکس العمل نشون نمیدن حالا شاید از دس دسی خوشش نیاد ولی کارای جالبتری بکنه .و یه نکته رو از من داشته باش ما یه فامیل داشتیم به دنیا اومد گفتن ولش کن بهش نرس دکتر گفته عقب موندس اون مادر دلش نیومد رفت بهترین شیر خشکا و بهترین خوراکیا رو براش گرفت داده خورد بچه ایی که تا یکسالگی نیگفتن بزار به حال خودش تو دو سالگی اینقدر تپل و سرحال و باهوش شد که نگو الانم جزو بچه های موفق و تحصیل کرده ‌.نمیگم حرف دکتر گوش نکن ولی  نزار حرفش روی روحیت تاثیر بزاره به فرزندت به بهترین نحو برس شاید الان نتیجه رو نبینی ولی در مدتی بعد حتما میبینی دیر تکاملی مشکلی نیست یکی دیر حرف میزنه یکی دیر راه میوفته و........ پس خودتو نباز و اینکه یه دکتر بهتر هم نشون بده و دقیق باهاش حرف بزن ولی میدونم مشکل خای نیست 

مهد كودك و كارگاه هاي مادر و كودك خيلي كمك كننده هست به نظرم امتحان كن حتما،اونجا محيط شاد و شلوغي د ...

کارگاه مادر و کودک همکاریش کمه.خیلی شیطونه یه جا بند نمیشه.مهد کودکم دو جلسه بردم خوب بود.از جلسه سوم هی گریع میکنه بهونه میگیره مجبورم خوددم برم کنارش که مخالف قوانین مهده.

اینجور که توصیفش میکنید هیچ مشکلی نداره، تو این سن واقعا برا بازی هدفمند زوده، حالا دس دسی و بای بای باهاش کار کن تا یاد بگیره، ولی از افراد دیگه غیر از شما یادبگیره هم خوبه ، همسایه ای ، فامیلی از کسی بخواید کمکتون کنه حتی یه بچه چهار پنج ساله

2790
2778
2791
2779
2792