2777
2789
اونجا همه چیز اوکیه؟؟یعنی همه تو رفاه هستند  مشکل شغلی نیست؟؟

ببین رفاه رو باید معناشو بدونی و اگه منظورت استاندارده بله

تقریبا همه در رفاه نسبی هستن و اختلاف طبقاطی بی معناس منتها برای خارجیهایی مثل ما مشکل اصلی گرفتن اقامته که کارو سخت کرده وگرنه اگه از همون اول ادم با اقامت درست حسابی بیاد جای پیشرفتش عالیه

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  خیلی سخته واقعا  همش جنگ اعصاب 😔 کاش مشکلت حل بشه دوست گلم 😔😔

فدات افتابی شرمنده ناراحتت کردم بیخیال خداکه میدونه من پاکم ینی یروزنمیادکه زندگی منم روی خوششونشون بده...بعیده ولی غیرممکن نیست...فردابرم یکم دورباشم ازش شاید تاثیربزاره روش

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
بچه هاببخشید جواینجاروهم خراب کردم شرمنده توهمشدم اسی😔😔

برو بابا دیونه اشکالی نداره بگو ما که به غیر از همراهی کردن کار دیگه ای بلد نیستیم بگو حداقل خالی بشی

شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه   
فدات افتابی شرمنده ناراحتت کردم بیخیال خداکه میدونه من پاکم ینی یروزنمیادکه زندگی منم روی خوششونشون ...

عزیزم غیر ممکنی وجود نداره 

بنظرم همسرت هم چندین برابر تو ناراحته و عذاب وجدان داره بخاطر رفتارش 

اگه هم میخای بری با هدف سر زدن برو  نه قهر کردن 

تنهاش نذاری بهتره 😊

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  

حالا ک هستین ی چی بگم .....

سه روز پیش تو خونه پیاده روی میکردم یهو پام خورد پای مبل انگشت پام از اخری دومی شکسته تواین چند روز با پنبه چسب میبستم به گفته شکسته بند گفت خوب میشه گفت اگ گج بگیرم از زندگی میوفتی دوتا بچه دارم امروز با شدت خورد ب ابمیوه گیری ک گذاشتم زمین جونم دراوومد گفتم برم گچ بگیره بهتره تا حالا کسی بوده اطرافیانتون گچ بگیره ب کاراش برسه تا مچ پام 

در خموشی های من فریاد هاست  
برو بابا دیونه اشکالی نداره بگو ما که به غیر از همراهی کردن کار دیگه ای بلد نیستیم بگو حداقل خالی بش ...

ممنونم ازت دوست جونم😘😘😘😘

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
حالا ک هستین ی چی بگم ..... سه روز پیش تو خونه پیاده روی میکردم یهو پام خورد پای مبل انگشت پام از ا ...

ووووی چقده دردناااااک

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد