2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم الان از دستش خیلی عصبانی هستی که چرا اومد خاستگاریت، اگه دختری هستی که قبل از اینکه ازدواج کنی با هیچ پسری دوست نبودی بیشتر اذیت میشی ولی کارای بدشو برا خودت یادآوری کن فراموش کردنش برات راحت تر میشه ازش متنفر میشی بعد دیگه هیچیش برات مهم نیست برو زیارتی جایی از خدا بخواه زودی فراموشش کنی

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

البته الان خیلی التماسم میکنه ولی من باورش ندلرم

گاها دلم براش خیلی میسوزه ولی نمیتونم کاری کنم فقط قول دادم اگر بعد از من خواست زن بگیره زیرآب نزنم و ازش تعریف کنم

نا گفته نمونه محاسن زیادی هم داره ولی ارتباط ما مشکل‌دار شد

البته الان خیلی التماسم میکنه ولی من باورش ندلرم گاها دلم براش خیلی میسوزه ولی نمیتونم کاری کنم ...

من حسرت ب دلم موند یه بار بگه بیا از اول شروع کنیم.  من تمام مراحل دادگاه منتظر بودم ذره ای ازش قدم مثبت ببینم ولی فقط خوشحال بود 

شوهرت چند سالش بود ؟

شوخی میکنی بزن بکشش خونش حلاله

باور کن . 😄😁😁حالا قبل عقد یماه حرفیدیم میگف دوستم میگه از خودت ١٤سال کوچک بگیر تازه لطف کرد منو گرفت 😜

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

[QUOTE=81562281]باور کن . 😄😁😁حالا قبل عقد یماه حرفیدیم میگف دوستم میگه از خودت ١٤سال کوچک بگیر تازه لطف کرد منو گ ..ببخشیید خاک برسرش یهو بگو برو ششیر خواره بگیر دیگه 14سال فاجعه اس یعنی وقتی تو تازه بدنیا اومدی یارو به بلوغ رسیده اصلا از یه دنیای دیگس ،من هشت سال ار شوهرمکوچیک ترم کلی ایراد میگیردن ازمون چه برسه 144444444

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
[QUOTE=81562281]باور کن . 😄😁😁حالا قبل عقد یماه حرفیدیم میگف دوستم میگه از خودت ١٤سال کوچک بگیر تا ...

😁😁😁😁😁😁والا باور کن الان تو دور برمون فاصله سنی کمه کم ٨ ساله. اتفاقا نامزد منم میگه که تو کودک درونت زنده است و ٧سالم خیلیه الان میفهمه 😜

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده