2777
2789

امروز بخری بهتر از فرداست...

اسباب بازی ک دویست و خورده ای غید بود شده پونصدو خورده ای

سرویس کالسکه ای ک خریدم ۴۲۰۰اومدم از مغازه بیرون شد ۴۸۰۰...خیلی بد گرون شده

سرویس چوب اشغالی نعوپان شده دو خورده ای ام دی اف م از شس تا ۱۲تومن هست

البته ب شهری ک هستی م بستگی دار 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوب با ۴۵۰‌میشه؟

۴۵۰ هزار؟ سیسمونی؟!!

فقط چند دست لباس میتونی بگیری عزیزم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
امروز بخری بهتر از فرداست... اسباب بازی ک دویست و خورده ای غید بود شده پونصدو خورده ای سرویس کالسک ...

ای وای چقدر قیمتها بالاست

من الان بخرم زود نیست؟ اخه تازه ۴ ماه و نیمم نمیدونم بارداریم به اخر میرسه یا...

بعدشم میخوام طلا بفروشم گفتم شاید دم عید گرونتر شه طلا

شماربگو اهل تهران هستی‌یا نه؟

تا من راهنماییت کنم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
از چی؟! مال خودم تا الان ک هنوز پرده و فرش و لباس ش کامل نی کاپشن اینا  نداره‌‌. ماشین شارژی ا ...

چيده نميخوام

چون تا عيد ميخةام سيسموني بخرم ميخةام مال همه رو ببينم تاحد امكان

كمك م ميكنه

....‌
نه ۴۵۰۰ منظورم بود

عاره میشه

تهرانی؟