2777
2789

من هم ازمایش اولم همینجوری شد

دکتر گفت حتمن اشتباه شده برو یبار دیگه ازمایش بده.برام ازمایش تحمل گلوکز نوشت توهمون هفته۷ یا۸ انجام دادم قند نداشتم

توی۱۸ هفته مثل همه تست تحمل گلوکزدادم باز اوکی بود

بعد تو۲۸ هفته سونو دادم ایندفه دکتر گفت وزن بچت بالاست نکنه قند داری برو ی بار دیگه ازمایش قند بده😩ی بار دیگه رفتم ازایناکه ی بار بعد صبونه ی بار بعد ناهار ی بارم بعدشام میری😩بازم مشکلی نداشت

بنظرم ب دکترت بگو باز برات ازمایش بنویسه وبرو یه ازمایشگاه دیگه انجام بده

🤣🤣نظرم عوض شد مامان نیکانم😍
من چون شیاف استفاده میکنم قندم ۹۶.به خاطر پرژسترونه. قبلا قندم پایین بود

واقعا؟آخه منم شیاف استفاده می کردم،قندم92بود!دکتر دوباره برام آزمایش نوشت،البته دوماه بعدش،قندن70بود.اللن هم که 26هفتم فردا میرم چالش گلوکز انجام میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم ممکنه عزیرم .  قبلا اصلا ازمایش ندادی؟

پارسال ازمایش دادم قندم بالا بود که یه مدت متفورمین خوردم

ولی چون به دلایلی از باردار شدن کلا ناامید شده بودم دیگه دنبال پیگیری نرفتم تا یک دفعه فهمیدم این ماه باردار شدم 

حالا موندم با قند بالا چه غلطی بکونم

پارسال ازمایش دادم قندم بالا بود که یه مدت متفورمین خوردم ولی چون به دلایلی از باردار شدن کلا ناامی ...

فکر کنم دکتر بهت متفورمین بده.چون تو بارداریم میشه استفاده کرد

پارسال ازمایش دادم قندم بالا بود که یه مدت متفورمین خوردم ولی چون به دلایلی از باردار شدن کلا ناامی ...

پس قندت به قبل از بارداری برمیگرده عزیزم . 

منم یکی از دوستام دیابت بارداری داشت ، ناشتا خوب بود تا صبحانه میخورد ، قندش به شدت میرفت بالا . 

تحت تظر بود همیشه و الانم یه دختر داره صحیح و سالم . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

من امروز رفتم دکتر کلی دعوام کرد که چرا قبل از بارداری قندت رو درست نکردی خلاصه سریع معرفی نامه نوشت برم بیمارستان بستری بشم

رفتم یه دکتر دیگه گفت باید انسولین بزنی  و قندت رو مرتب چک کنی