2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 26 پست
اصلا خیر دکترم گفت این مورد فقط در بارداری کشف میشه بنوعی!

مرسی عزیزم❤

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه دوشاخ بودم نه نیاز به سرکلاژ پیدا کردم نه استراحت مطلق بازداری خیلی عادی و معمولی گذروندم تا ...

چه خووب خداروشکر  اینترنت الکی نگران میکنه آدمو😯

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
اخی عزیزم متاسفم ..امیدوارم دوباره به زودی مامان بشی و یک نی نی سالم بیاری بدنیا❤️

مرسی گلم ممنوووون 😍😍😍

فکرمیکنم واژینال اگه تهرانی یه دکتر تو آیت الله کاشانی هست دکتر شهاب الدینی تنهاکسیکه فهمید زنداداش ...

اسم کوچیکش چیه؟ 

چه خووب خداروشکر  اینترنت الکی نگران میکنه آدمو😯

جستجو کردن در اینترنت همینجوریش آدم سالمو دچار وسوای فکری میکنه و مریض! تو بارداری مطلقا نباید ازش استفاده کرد در زمینه پزشکی

اینو همیشه دکترم بهم میگفت 

که اینترنت فقط نگرانی های بیخود میده چون یکسری اطلاعات ناقص و کلی داره

جستجو کردن در اینترنت همینجوریش آدم سالمو دچار وسوای فکری میکنه و مریض! تو بارداری مطلقا نباید ...

آره به خدا دیگه نمیرم چند روزه هزار تا علت برا سقطم پیدا کردم به هیچ نتیجه ایم نرسیدم

مطب:  تهران،  بزرگراه کاشانی، نرسیده به فلکه دوم صادقیه (آریاشهر)، بالاتر از پمپ بنز ...

مرسییییی😍😍😍

منم خواهرم دو شاخ بود الانم دو تا بچه داره یه دختره یک سال و نیمه پسرشم یه ماهشه 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
منم خواهرم دو شاخ بود الانم دو تا بچه داره یه دختره یک سال و نیمه پسرشم یه ماهشه 

سلام گلم خوبی؟ امضاتو دیدم خیلییی خوشحال شدم خداروشکر😍 دو قلو نبودن دیگه خیالت راحت شد😁

برای رحم دو شاخ باید حتما بری دکتر اگر تهرانی برو پیش خانم دکتر محبوب ماموریان تو بلوار میرداماد من یکی از دوستام رفت پیش
ایشون الان هم خداشکر بچه داره شماره مطبشم 02140226458