ستيا مدیر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24976 عنوان رحم دو شاخ | مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 26 پست فقط با عکس رنگی معلوم میشه؟ با سونو معمولی مشخص نیست؟ توهم زدم نکنه سقطم به خاطر دو شاخ بودن باشه😭 قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد 1397/11/16 | 13:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیرماهی عضویت: 1390/07/26 تعداد پست: 7617 منکه دوشاخ بودم نه نیاز به سرکلاژ پیدا کردمنه استراحت مطلقبارداری خیلی عادی و معمولی گذروندمتا روز آخرم سرپا بودم..
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24976 اصلا خیر دکترم گفت این مورد فقط در بارداری کشف میشه بنوعی! مرسی عزیزم❤ قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24976 منکه دوشاخ بودم نه نیاز به سرکلاژ پیدا کردم نه استراحت مطلق بازداری خیلی عادی و معمولی گذروندم تا ... چه خووب خداروشکر اینترنت الکی نگران میکنه آدمو😯 قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24976 اخی عزیزم متاسفم ..امیدوارم دوباره به زودی مامان بشی و یک نی نی سالم بیاری بدنیا❤️ مرسی گلم ممنوووون 😍😍😍 قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24976 فکرمیکنم واژینال اگه تهرانی یه دکتر تو آیت الله کاشانی هست دکتر شهاب الدینی تنهاکسیکه فهمید زنداداش ... اسم کوچیکش چیه؟ قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
تیرماهی عضویت: 1390/07/26 تعداد پست: 7617 چه خووب خداروشکر اینترنت الکی نگران میکنه آدمو😯 جستجو کردن در اینترنت همینجوریش آدم سالمو دچار وسوای فکری میکنه و مریض! تو بارداری مطلقا نباید ازش استفاده کرد در زمینه پزشکیاینو همیشه دکترم بهم میگفت که اینترنت فقط نگرانی های بیخود میده چون یکسری اطلاعات ناقص و کلی داره
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24976 جستجو کردن در اینترنت همینجوریش آدم سالمو دچار وسوای فکری میکنه و مریض! تو بارداری مطلقا نباید ... آره به خدا دیگه نمیرم چند روزه هزار تا علت برا سقطم پیدا کردم به هیچ نتیجه ایم نرسیدم قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
deligoli عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 399 اسم کوچیکش چیه؟ مطب: تهران، بزرگراه کاشانی، نرسیده به فلکه دوم صادقیه (آریاشهر)، بالاتر از پمپ بنزین، پلاک ۶۳تلفن مطب: ۰۲۱۴۴۰۸۷۶۰۷مژگان شهاب الدینی
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24976 مطب: تهران، بزرگراه کاشانی، نرسیده به فلکه دوم صادقیه (آریاشهر)، بالاتر از پمپ بنز ... مرسییییی😍😍😍 قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
گلتاااا عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 1820 منم خواهرم دو شاخ بود الانم دو تا بچه داره یه دختره یک سال و نیمه پسرشم یه ماهشه تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
ستيا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24976 منم خواهرم دو شاخ بود الانم دو تا بچه داره یه دختره یک سال و نیمه پسرشم یه ماهشه سلام گلم خوبی؟ امضاتو دیدم خیلییی خوشحال شدم خداروشکر😍 دو قلو نبودن دیگه خیالت راحت شد😁 قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
baranavid عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 659 برای رحم دو شاخ باید حتما بری دکتر اگر تهرانی برو پیش خانم دکتر محبوب ماموریان تو بلوار میرداماد من یکی از دوستام رفت پیش ایشون الان هم خداشکر بچه داره شماره مطبشم 02140226458