2777
2789
عنوان

مشاور پوست ومو هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 57 پست
من موهامو دکلره کردم نرم کننده زدم همش ریخت.دوستان تجربه ای دارن بگن.نه فقط خودم.هر خانمی اطرافم هست ...

الان برو ده تا سایت معتبر علمی نگاه کن.برو از دکتر پوست و مو بپرس.هر کارشناس زیبایی اومده تی وی هم گفته شامپو به هیچ وجه باعث ریزش مو نمیشه عزیزم.نمیدونم چه اصراری دارین رو اشتباهتون یه کله پا وایسادین.خو بگو نمیدونستم خودتو خلاص کن.پولو از دروغ دربیاری وجدان درد نمیگیری؟

یارو تو بی پولی بیاد بخاطر توصیه ی غلط تو برای ریزش موش شامپوی شما رو بخره و هیچ تاثیزی نبینه،که چی؟شما بفروشی؟

اگه اینطوره واقعن برات متاسفم

هر کسی هم این کامنتو خوند بدونه شامپو ها به هیچ وجه باعث ریزش یا تقویت فولیکول و ریشه ی مو نمیشن فقط میتونن ظاهر مو رو تغییر بدن.پولتونو بابت تقویت فولیکول و ریزشش هدر ندین

کاربرِ myminion سابق که به سختی دوباره عضو شده و به نی نی یار قول داده دختر خوبی باشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما مشاور پوست و مو نیستین شما بازاریاب محصولات خودتون هستین😏😏😏

خانمی من دوره ی مشاور پوست ومو دیدم.فروش مخصولات خودمون هم انجام میدم.بده اطلاعات محصولی دارم ومیتونم راهنمایی کنم؟؟؟اشکالی داره؟

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
اخه نوک موهامون دکلره داره پس چی بزنیم

ماسک مو بزن .دبگه نیازی به نرم کننده نیست

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
خانمی من دوره ی مشاور پوست ومو دیدم.فروش مخصولات خودمون هم انجام میدم.بده اطلاعات محصولی دارم ومیتون ...

هیچ عیبی نداره مساله اینجاست که تاحالا با صدتا فرد مثل شما روبرو شدم و بلا استثنا محصولات بی کیفیت و بلا استفاده بوده و به طرز عجیبی همه هم خودشون استفاده کردن و راضی بودن

پ. ن حالا دور از جونه شما😏

هیچ عیبی نداره مساله اینجاست که تاحالا با صدتا فرد مثل شما روبرو شدم و بلا استثنا محصولات بی کیفیت و ...

_# وجدان ِکاری

کاربرِ myminion سابق که به سختی دوباره عضو شده و به نی نی یار قول داده دختر خوبی باشه  
يه سوال دوره شو كجا ديدين كي اموزش ميداد بهتون؟؟

فردی که پنج ساله کار مشاوره انجام میده

هیچ عیبی نداره مساله اینجاست که تاحالا با صدتا فرد مثل شما روبرو شدم و بلا استثنا محصولات بی کیفیت و ...

سند داری ؟مطمینی محصولات من بوده؟من مساوره میدم.محصولات مرتبط معرفی میکنم.شما میرید داروخونه با خانمی که هیچ اطلاعاتی نداره مشاوره میکنبد هر چیم بهتون بده وبگه قبول میکنید

اون كجا اموزش ديده  برام سواله واقعا

ازشون نمرسیدم.خودم هم مشاوره شدم مخصولاتی معرفی کرد بهم که مشکلمو حل کرد.خییلی دوس داری ازش بپرسم