2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 39 پست
مرسی گلم واقع آرومم کردی 😘😘😘😘امیدوار شدم  دلم برای خودش برای اون صورت کوچولو معصومشو اشکاش ...

خواهش میکنم.عزیز دلم.به خدا پسر منم میخوابید به ثانیه نکشیده تو خواب زور میزد صورتش قرمز میشد بیدار میشد دوباره گریه میکرد یا تو خواب مدام زور میزد گریه میکزد بعد میخوابید بعدش دوباره باز زور میزد اصلا خواب اروم نداشت.رفته رفته درست میشه.3ماهش ک تموم بشه همه چی تموم میشه سعی کن قلقشو بدست بیاری ببین چیکار میکنی تا گریه نمیکنه باصدای جارو برقی یاهر چیز دیگ.صدای جارو برقی ظبط کن بذا گوش بده یا از گهواره استفاده کن برین اروم میشه

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
خب وقتی تاثیر نداره بنظرم پیش یه دکتر دیگه هم ببر تو شهر ماهم یه دکتر هست خیلی به بچه ها دارو میده و ...

پیش فوق تخصص بردم 

خودشم میگه خوب نمیکنه اما ارومش میکنه

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خداروشکر بچم استفراغ نمیکنه اصلا فقط روده هاش پیچ میزنه خیلی زور میزنه  قدو وزنو رشدشم در ح ...

خوب پس خدارو شکر جایی نگرانی نیس فقط کولیک داره اونم 3ماهش بشه تمومه.بچه متم درست45روزش بود ک شروع شد.انشاالله ک هر چ زودتر خوب میشه و به جای گریه خنده میاد رو لباش آمین.صورت ناز دخترتو ببوس حتما

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
خواهش میکنم.عزیز دلم.به خدا پسر منم میخوابید به ثانیه نکشیده تو خواب زور میزد صورتش قرمز میشد بیدار ...

از اینترنت دانلود کردم براش میذارم هر جور شده کنترلش میکنم اما وقتی شدید میشه زجه میزنه کبود میشه نفسش میره اونموقع هیچ کاری ازم برنمیاد برای اونموقع بهم گفت فطره استامینوفن بده

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
خوب پس خدارو شکر جایی نگرانی نیس فقط کولیک داره اونم 3ماهش بشه تمومه.بچه متم درست45روزش بود ک شروع ش ...

دختر من از اول داشت 

مرسی عزیزم 

شما گل پسرتو ببوس انشاءالله همیشه تنش سالم باشه برای دخمل منم دعا کن که خوبشه واقعا زندگی آدم فلج میشه 

از اینترنت دانلود کردم براش میذارم هر جور شده کنترلش میکنم اما وقتی شدید میشه زجه میزنه کبود میشه نف ...

افرین مامان خوشگل 😊اره قطره استامینوفن هم خوبه.عزیزم دختر عمه من پرستاره کودکان.اون بهم گفت شربت کولیکز بهش بده .منم به پسرم از این شربت دادم تاثیر گذاشت ارومش کرد.بازم از دکتر بپرس اگ گفت بگیر بهش بده .من ک از این شربت راضی بودم.یا میتونی تو اینترنت سرچ کن

دختر من از اول داشت  مرسی عزیزم  شما گل پسرتو ببوس انشاءالله همیشه تنش سالم باشه برای دخ ...

چشم عزیزم حتما.درکت میکنم گلم انشاالله هرچ زودتر خوب بشه آمین.

افرین مامان خوشگل 😊اره قطره استامینوفن هم خوبه.عزیزم دختر عمه من پرستاره کودکان.اون بهم گفت شربت کو ...

اتفاقا یکی از دوستامم بهم گفت بگیر باز گفتم دکتر این همه دارو داده همینارو بدم شاید بهتر بشه 

پس یکار میکنم این قطره رو میگیرم داروها دیگرو بهش ندم نظرتون چیه☺☺

چشم عزیزم حتما.درکت میکنم گلم انشاالله هرچ زودتر خوب بشه آمین.

مرسی مهربونم 😘😘😘😍😍😍

اتفاقا یکی از دوستامم بهم گفت بگیر باز گفتم دکتر این همه دارو داده همینارو بدم شاید بهتر بشه  ...

عزیز دلم بگیر چن روز بهش بده ببین فرق میکنه اگ تاثییر گذاشت ک بهش بده اگ ن دارو هدی همون دکتر بده.بازم وقتی میری بهداشت با دکتر بهداشت بگو اون راهنمایی میکنه.البته بگم ها دکتر بهداشت ما خیلی خوبه