2777
2789
عنوان

کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 19 پست
من قبول ندارم قسمت رو خودمون میسازیم ، ببین ۵۰درصد قضیه شمایید اون ۵۰درصد قضیه هم اون پسرس، حالا ۵۰د ...

مرسی آره عزیزم متوجه ام هرکسی از یه زاویه نگاه می کنه و توجیه می کنه زندگی رو...نظر شما هم کاملا درست قابل احترام ...ممنون از وقتی که گذاشتین دوست عزیز❤فقط اگه میشه واسم دعا کنین که سریعتر حالم خوب شه❤

و از طرفی اگه من حرف قسمت پیش کشیدم دلیل دارم مثلا خیلی وقتا دیدین خیلی چیزا اتفاقی درست میشن بدون کوچیک ترین زحمتیی اون چیزا دقیقا چیزی بوده که تو قسمتتون بوده یعنی از طرف خدا انتخاب شده که باشه تو زندگیتون و بعضی چیز ها بر عکس هر چی سعی می کنی نمیشه چون نیست تو سرنوشتت این نظر من حالا نمی دونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی آره عزیزم متوجه ام هرکسی از یه زاویه نگاه می کنه و توجیه می کنه زندگی رو...نظر شما هم کاملا درس ...

الهی ،

مطمئن باشید دختره با ادب و محترمی مثله شما نیازی به دعای من نداره چون خدا میبینه و طبق چیزاییکه میبینه بهترین هارو برات رقم میزنه،

بهترین هارو براتون آرزو میکنم🙏

الهی ، مطمئن باشید دختره با ادب و محترمی مثله شما نیازی به دعای من نداره چون خدا میبینه و طبق چیزای ...

ممنون شما لطف دارین ❤❤❤امید وارم خوشبخت بشین ❤❤چقدر نظرتون حالم خوب کرد مرسیی