2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 40 پست
باشه میذارم

آخ جوووون😍😘

❤️❤️❤️❤️❤️❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️الهي بحق فاطمه و ابيها و بعلها و بنيها و السرّ المستودع فيها ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چند روزه عقب زدی

من الان چهار روزه عقب زدم تست زدم منفی بود،دکتر گفت زود زدی باید تا ده روز صبر کنی

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
چی بخورم😕

واسه استرست

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
هنوز عقب ننداختم هفدهم یا هجدهم باید بشم

سیکلت چند روزه است

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
هنوز عقب ننداختم هفدهم یا هجدهم باید بشم

سیکلت چند روزه است،اگه باردار باشی به این زودی فکر نکنم معلوم بشه

اون اولی ها خیلی تو عکس مشخص نیست

عزیزم بارداری دیگه صد درصد😍😍

میگم تازه منم با اینکه روز موعدم رفتم از 177بود باتوجه به اینکه هر 48ساعت دوبرابر میشه اگه یه هفته یا چهار روز قبلش میرفتم منفی بود پس خیالت راحت روز موعدت برو ازمایش 

مبارکت باشه 

اون اولی ها خیلی تو عکس مشخص نیست

به به😍😍😍 عزیزم شک نکن مامانی

❤️❤️❤️❤️❤️❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️الهي بحق فاطمه و ابيها و بعلها و بنيها و السرّ المستودع فيها ❤️❤️❤️❤️❤️❤️