roham98 مدیر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 262 عنوان نشت کیسه اب | مشاهده متن کامل بحث + 9590 بازدید | 59 پست سلام بچه ها من چند روزه ابریزش دارم بیرنگ بدون بو درحددی ک فقط لباسم رو خیس میکنه میترسم کیسه ابم سوراخ شده باشه.دکترم چهارشنبه هست خیلی استرس دارم.ازطرفی هم تازه یه هفتس سونو چهاربعدی دادم گفت مایع کیسه ابت اندازس.اگه سوراخ باشه توی اون سونو معلوم میشده یانه.کسی هست ابریزش اینطوری داشته ولی مشکلی نبوده 1397/11/15 | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roham98 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 262 اسم نشتی کیسه آب تن وبدن منو میلرزونه😢 از دیشب بفکرت بودم ان شالله که به خوشی تا آخر بارداریت بگذرو ... قربونت برم ممنون.خودم و شوهرمم از دیشب خواب نداریم.ولی دکترگفت اگه قطره ای باشه احتمال ترمیمش هست فقط استراحت کن یکم حالمون بهترشد.ایشاالله توهم کنارخانوادت همیشه سلامت باشی
avaa97 عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 761 منم همش توهم کیسه اب دارم اصلا موندم چه کنمکیسه اب نشت داشته باشه به جز خیس شدن علایم داره؟ ادم خودش متوجه این میشه که ازش اب بچکه؟روی لباس زیر بمونه رنگ داره؟ وای چقد استرس دارا گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
roham98 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 262 منم همش توهم کیسه اب دارم اصلا موندم چه کنم کیسه اب نشت داشته باشه به جز خیس شدن علایم داره؟ ادم خو ... اره منم همینطوریم..الان مال من قطع شده ابریزش شده ترشح..مال شما میمونه رو لباس رنگ داره.مال من ببخشیدا سفید میشه میمونه رو لباس.ولی وقتی میادعین ابه
roham98 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 262 [QUOTE=81564747]منم همش توهم کیسه اب دارم اصلا موندم چه کنم کیسه اب نشت داشته باشه به جز خیس شدن علایم داره؟ ادم خو ..بستگی داره زیاد باشه میفهمی میریزه کم باشه لباستو خیس میکنه
avaa97 عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 761 اره منم همینطوریم..الان مال من قطع شده ابریزش شده ترشح..مال شما میمونه رو لباس رنگ داره.مال من ببخشی ... من امروز امتحان کردم لباس زیر مشکی پوشیدم بعد دیدم مثل ترشح سفید شد خودمم اصلا حس اینکه از واژنم ابی چکه کنه ندارمفقط یه وقتا حس میکنم لباس زیرم خیسه که میگم شاید از عرق کردنهحالا برم سونوگرافی دوباره بگم کیسه ابم چک کنه گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
roham98 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 262 من امروز امتحان کردم لباس زیر مشکی پوشیدم بعد دیدم مثل ترشح سفید شد خودمم اصلا حس اینکه از وا ... مال منم دقیقا همینطوریه.تو سونواب کیسه ابم اندازه بود حالا دکترم گفت بعد تعطیلات تست امینیو شور بدم
avaa97 عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 761 مال منم دقیقا همینطوریه.تو سونواب کیسه ابم اندازه بود حالا دکترم گفت بعد تعطیلات تست امینیو شور بدم تو سونو نرمال باشه بازم احتیاج به تست هست؟ شما هم مقل من حس نمیکنی اب بچکه ازت ؟ لباس زیرت سفید میشه؟ من اطراف واژنم دست میزنم خشکه اما داخل واژنم حالت خیسی و اینا دارهچند هفته ای؟ گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
roham98 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 262 تو سونو نرمال باشه بازم احتیاج به تست هست؟ شما هم مقل من حس نمیکنی اب بچکه ازت ؟ لباس زیرت سف ... اره منم دقیقا همینطوریم که میگی.من ۲۵هفته ام.میگن اون تست و بدی مطمئن تره سونو سوراخ کوچیک و نشون نمیذه.شما هفته چنذی
avaa97 عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 761 اره منم دقیقا همینطوریم که میگی.من ۲۵هفته ام.میگن اون تست و بدی مطمئن تره سونو سوراخ کوچیک و نشون نم ... من ۲۳ هفتممن امروز هی امتحان کردم همش لک میشد لباس زیر یکم اروم تر شدمحالا سونو هم میرم ببینم اب طبیعی باشه مقدارش انشالله که خوبه گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
roham98 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 262 من ۲۳ هفتم من امروز هی امتحان کردم همش لک میشد لباس زیر یکم اروم تر شدم حالا سونو هم میرم ببینم اب ... منم امتحان کردم لک شد.ایشالله ک چیزی نیس.نی نی هم سلامت میاد بغلت عزیزم
avaa97 عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 761 منم امتحان کردم لک شد.ایشالله ک چیزی نیس.نی نی هم سلامت میاد بغلت عزیزم مرسی عزیزم همچنین گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
nazli72 عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 535 منم لباسم هی خیس میشد رفتم تست گرفت زودم گفت بستری شو کیسه آب نشت کرده سلام عزیزم لباس زیرتون چطوری خیس میشد میشه توضیح بدین منم از صبح خیس میشم استرس گرفتم؟ دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
yassssssssna عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 19 یه تست هست امینوشور اونو حتما انجام بده کوچکترین نشتی رو هم مشخص میکنه باید آزمایش گاه بریم یا تست از داروخونه بخریم؟؟؟
نبکاا عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 38 من ۲۳ هفتم من امروز هی امتحان کردم همش لک میشد لباس زیر یکم اروم تر شدم حالا سونو هم میرم ببینم اب ... لطفا جواب بدید اونـک لباس زیرتون سفیدمیشددلیلش چی بودازکیسه آب یعنی
نبکاا عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 38 منم امتحان کردم لک شد.ایشالله ک چیزی نیس.نی نی هم سلامت میاد بغلت عزیزم عزیزاینک لباس زیرتون سفیدمیشد کیسه ابتون بود