2777
2789

عزیزم فقط سامسونگ بگیر 

من هوواوی داشتم اخریشم هانر ۳ بود 

هرگوشیی یه خوبی داره اما متاسفانه سامسونگ از همه نظر بهتره

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من همین الان mate 10 دستمه، بسیااار عالیه، واااااقعا پشیمون نمیشین از خریدش، باتری فووووق العادع عالی، دوربین لایکا عااالی، سرعت فوق العاده بالا، رزولوشون عااالی

آنروز که مرگ من فرا خواهد رسید، تنها کسی که خواهد مُرد من هستم. پس بگذار آنطور که دلم میخواهد زندگی کنم...
بله من همین الان mate 10 دستمه، بسیااار عالیه، واااااقعا پشیمون نمیشین از خریدش، باتری فووووق العادع ...

جدا؟

میت ۱۰ لایت یا فقط میت ۱۰؟؟ آخ فرق دارن, دوربین لایکا تو لایت نیست

خوبه من که خیلی راضی هستم

اولین سوال شما از من:  اینجا چیکار می کنم؟ خلاصش میشه اینکه می خوام اگر بتونم  کمکتون کنم چطور با مردها رفتار کنید تا از زندگی کنار  شوهرتون لذت ببرید.
نه من هانر 9 دارم خیلیم راضیم سامسونگ که من چند تا دیدم ترکید خود به خود هنگ میکنه خود به خود هر گوش ...

من همه مدل گوشی داشتم از هر برندی ک فک کنی

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
جدا؟ میت ۱۰ لایت یا فقط میت ۱۰؟؟ آخ فرق دارن, دوربین لایکا تو لایت نیست

دوربین سلفیش خیلی خوبه کلا دوربینه خوبی داره میشه هم رده پرچمدارای سامسونگ دونست 

ولی من موقع خرید ترجیح دادم سامسونگ بخرم🤔

جدا؟ میت ۱۰ لایت یا فقط میت ۱۰؟؟ آخ فرق دارن, دوربین لایکا تو لایت نیست

میت ۱۰ خالی رو بگیرین، نه لایتش، نه پرو، من اگه گوش بدردبخوری نباشه دستم نمیگیرم، هر سوالی هم ازش داشتین درخدمتم

آنروز که مرگ من فرا خواهد رسید، تنها کسی که خواهد مُرد من هستم. پس بگذار آنطور که دلم میخواهد زندگی کنم...
میت ۱۰ خالی رو بگیرین، نه لایتش، نه پرو، من اگه گوش بدردبخوری نباشه دستم نمیگیرم، هر سوالی هم ازش دا ...

میت 10

فک کنم خیلی گرون باشه, پنج شش تومنه من نهایتش سه تومن قصد دارم بدم گوشی وگرنه میت10 حرف نداره

میت 10 فک کنم خیلی گرون باشه, پنج شش تومنه من نهایتش سه تومن قصد دارم بدم گوشی وگرنه میت10 حرف ندا ...

ارزش داره