2789

طلا اینا برا عروسم یادم رفت بگم😄

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            

سشوار،لباس زیر،لباس خواب،اپی لیدی،لباس راحتی،حوله تن پوش ست،لوازم بهداشتی و آرایشی کامل ،بابلیس

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میخوام بجالوازم ارایشی ماسک بگیرم ولی نمیدونم چه ماسکی،جوشای سرسیاه دارم

عع منم داشتم یه ماسک عالی گرفتم دوبار زدم همش رفت حالت اسکراب داره اگه بتونی پیداکنی اسمش دکتر راشله قبلا ماسک سیاه میزدم اونم خوب بودولی این عالیه

لوازم ارایشی همه چی دارم

عیبی نداره بازم بگیر من لوازم آرایشی و بهترین و خریدم خیلی هم برام موند،ست پدیکور و مانیکور هم بگیر

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

سرویس طلا

حوله ست ولوازم ارایش خریدم

لباس خونه ای هم خریدم تمام

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
فروردین انشالله

الان يادم اومد آيينه. شمعدان

قران

رحل

جا قراني

جا جواهري

جعبه لوازم ارايش

سرويس طلا ي عروس

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻