13741371 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1688 عنوان فرش جهیزیع 526 بازدید | 17 پست خانوما ازین فرش فانتزیا خوبه بگیرم برا جهیزیم ؟۲۳۰۰ازین زپرتا نیس؟ میگن اصلا رنگ تیرع ندارن همشون خیلی روشنن بدون ترنج بهتره یا این فانتزیا 1397/11/15 | 12:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 بدون ترنج بگیر خیلی بهتره تا فرش فانتزی.. ولی طرح های خوشکل بگیر قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 اینو نمیخوام بگیرما این مدلی منظورمه خیلی بده این قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
13741371 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1688 من واسه اشپزخونه و اتاق خواب گرفتم همش کثیف میشه چند وقته گرفتی ؟ اخه خیلی خوبن ازین ترنج دارا طرحای شلوغ خیلی بدم میاد
شرما عضویت: 1397/10/21 تعداد پست: 1576 من واسه اتاقم گرفتم همش ميلرزم كثيف نشه بنظرم برا سالن مناسب نيست
137172 عضویت: 1396/04/09 تعداد پست: 2322 خواهر من از این مدل ها گرفت ولی بدون ترنج... جهيزيه رو خیلی شیک میکنه ولی خب تمیز موندنش خیلی سخته... هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 تو اینستا ک پره ازین فرشا 😶 باشه چ ربطی داره ..تو نظر خواستی منم گفتم زشته قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
aarusha عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 1217 فانتزی قشنگ نیست،معمولی افشان بگیر ترنج دار ک خیلی وقته از مدافتاده
aarezoo عضویت: 1396/03/06 تعداد پست: 10729 چند وقته گرفتی ؟ اخه خیلی خوبن ازین ترنج دارا طرحای شلوغ خیلی بدم میاد اردیبهشت ماه عزیزم . ترنج دار نگیر فرشای شیکی اومده الان . اینا فرش ترکن
ملیکاخانومم عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 3781 فرش خیلی روشن خونه رو بیروح نشون میده بدون ترنج بگیر که همیشه مده آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......