2789
عنوان

تب مالت

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 22 پست
خیلی وحشتناک بود. از سه ماه قبل عید شروع شد یه بار کمرش قفل میشد یک ماه میفتاد بعد زانوش گردنش . بعد ...

خداروشکر که حالش خوب شد،،بنده خدا چه دردی کشیده😔

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

لبنیاتی که مطمئنه،،،شما بیست دقیقه با شعله کم میجوشونی؟سر نمیرع؟؟

نه اول شعله رو زیاد میکنم تا جوش بیاد بعدش یه استکان اب جوش بهش اضافه میکنم و با شعله ملایم میذارم بیست دقیقه بجوشه یه ملاقه هم توش میذارم که سرنره بعدشم میذارم سرد بشه تو پارچ درب دار میریزم میذارم تو یخچال حداقل میدونم چی میخورم اتفاقاپنج شنبه پسرمو برده بودم دکتر مریض قبل ما بچه پنج ساله اش روده اش خونریزی داده بود دکتر تاکید داشت که مادرش خودش ماست با شیر کیلویی درست کنه وگفت بعدشم که خوب شد  به هیچ عنوان ماست و شیر پاستوریزه ندش

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر که حالش خوب شد،،بنده خدا چه دردی کشیده😔

اره خیلی اذیت شد طفلک. 

ولی شیر و ماست محلی رو ما خیلی وقته مصرف میکنیم چیزیمون نشده

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
نه اول شعله رو زیاد میکنم تا جوش بیاد بعدش یه استکان اب جوش بهش اضافه میکنم و با شعله ملایم میذارم ب ...

ایول عجب کدبانویی خیلی دستور جالبی بود انشاءالله از فردا اینجور میجوشونم

نه اول شعله رو زیاد میکنم تا جوش بیاد بعدش یه استکان اب جوش بهش اضافه میکنم و با شعله ملایم میذارم ب ...

من ماست بلد نیستم،،یه سری گذاشتم خیلی آبکی شد

من ماست بلد نیستم،،یه سری گذاشتم خیلی آبکی شد

من از اینترنت دستورشو گرفتم چند بار درست کنین قلقش دستتون میاد  واقعا طعمش قابل مقایسه نیس شیرت نباید زیاد سرد یا داغ باشه به حدی باید گرم باشع که انگشت رو نسوزونه فقط گرمیشو حس کنی مایه اتم کم نباشه چهار پنج ساعت هم باید زیر پتو باشه 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
من از اینترنت دستورشو گرفتم چند بار درست کنین قلقش دستتون میاد  واقعا طعمش قابل مقایسه نیس شیرت ...

ممنون دوست خوبم😍