2777
2789

فاطمه بانوی عزیز؛ در مورد رنگ کابینت ها نمیشه به راحتی نظر داد، باید ست رنگی منزل تون، رنگ کفپوش، طرح کاغذ دیواری ها و خیلی از جزییات مشخص شده باشند؛

خصوصا در مورد کابینت های ممبران که با سبک پرکار و کلاسیک شون تاثیر بسیار زیادی در دیزاین پذیرایی دارند...

اگر اطلاعات بیشتری در این خصوص بفرمایید بهتر میشه راهنمایی تون کرد

و 

عزیزدل، هرگز خوب یا بد بودن یک سبک و طرح کابینت در یک منزل، نمیتونه برای خانه شما هم همون نتیجه رو داشته باشه

شاید پیج اینستاگرام ما رو ببینید ایده هایی در این مورد بتونید پیدا کنید

اما برای دیزاین کابینت با این هزینه های نجومی خیلی بهتر هست  که از یک طراح کمک بگیرید...

دانش آموخته معماری و معماری داخلی ، فعال حوزه طراحی دکوراسیون ، عضو تیم مشاوره معماری آنلاین اتود ______دوستان عزیز، با احترام، چنانچه تمایل دارید برای طراحی دکور منزل و مشاوره معماری و دکوراسیون رایگان و آنلاین راهنمایی تون کنم، لطفا من رو در تاپیک هاتون تگ بفرمایید و درخواست دوستی ارسال نفرمایید، متاسفانه ظرفیت دوستانم تکمیل شده_______ در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان، آنلاین و در اسرع وقت، با جست و جوی سایت مشاوره دکوراسیون اتود در گوگل، سوالات تون رو برای همکاران بنده ارسال و پاسخ های کامل و سریع دریافت بفرمایید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای گلم ببخشید دیشب یکم طول کشید تا عکسها رو بفرستم و موبایلم هنگ کرد و روشن نشد  اگه میشه ...

رنگ دومی و آخری خوبه 

چون اشپزخونه است سفید درسته شیکه ولی آدم همیشه نمیتونه دستمال به دست باشه و لک گیریی کنه آدمیه دیگه مریضی و بچه داری 

واینگه قهوه ای به نظر شیک تر میاذ 

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
اپن بهتره یا جزیره؟

جزیره

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

سلام وقت خوش دوستان. دوستان می خواستم اطلاع بدهم اگر بدنبال خریدکمد دیواری و سطل زباله داخل کابینت هستند و می خواهید خیلی راحت و آنلاین خرید کنید. برای دیدن نمونه رنگ های صفحه کابینت هم می توانیداینجا  کلیک کنید. سایت چوبکارانبا اقدامی جالب همه ی تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت و یراق آلات آن را در سایت خود گرد هم آورده است.