2821
2789
گوشت الاغ حلاله؟؟؟؟!!    

مکروهه،اما بنظرم اگر ازنطر بهداشت ایرادنداره با این اوضاع مالی،مراجع حلال کنن،کوسه هم قبلا حرام بودحالا حلال شد،مزه اش که ظاهرا انقدر شبیه گاو گوسفنده که تقلبی بهمون دار ن قالبش میکنن

سراسر زندگی من معجزه بود 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم خیلی حساسم اما چیزی حس نمی کنم البته ما گوشتمونو از شهرستان میگیریم اخه شهر ها شتراشون خیلی ...

من خودم کلن از گوشت بدم میاد مخصوصا گاو وگوساله ولی گفتم واسع بچهام بگیرم البته تو استان ما ک فک نمیکنم گیر بیاد

من خودم کلن از گوشت بدم میاد مخصوصا گاو وگوساله ولی گفتم واسع بچهام بگیرم البته تو استان ما ک فک نمی ...

بزغاله امتحان کردی؟نرم‌ هم هست برای بچه ها

فقط تو خورشت اب میشه

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
مکروهه،اما بنظرم اگر ازنطر بهداشت ایرادنداره با این اوضاع مالی،مراجع حلال کنن،کوسه هم قبلا حرام بودح ...

بنظرم مشکلی نداره واقعا فقط رو مغزمون تاثیر نذاره مردم از این خرتر نشن خوبه

شما چرخ کردید؟ من چرخ کردم و امروزم درست کردم.نمیدونم بوش برام جدید بود همچین خوشم نیومد خواستم بپ ...

من همیشه مخلوط شتر و گوسفند را میخریدم میدادم همون قصابی بشوره چرخ کنه تنها استفاده نمیکردم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز