2777
2789

به خاطر پسرمردم خودتو به کشتن نده!!!یا به خاطر هرچیز دیگه....

هیچ چیزی ارزش اینو نداره که خودتو بکشی !!

به آینده فکرکن و تلاش کن و بهترین هارو برای خودت به دست بیار..

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

من رو رگ گذاشتم ولی نکشیدم

چقدر بد بود اون شب

شوهرم ک حرف حرف خودش بود همیشه 

اون شب میگفت بزارش کنار هر چی تو گفتی همون کارو میکنم😫😭

نکن همش پشیمونیه

مخالف نظرمی ریپلای نکن مگه مجبورت کردن؟😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزوم😘😘❤

😍😍😘

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
کار از فیلم خنده دار گذشته

من اینجور مواقع اول ی عالمه گریه میکنم تا اشکام ته بکشه 

با خودم حرف میزنم و درد و دل میکنم

ی لیوان اب سردم بخور

بعد ک خالی شدم میرم فیلم خنده دار میبینم خودمم میدونم خندم از ته دل نیست و دارم خودمو گول میزنم ولی دیگ راهی نیس

حال مرا کسی میفهمد ک کسی حالش را نمیفهمد  
نه هزارران کار دارم ولی نمیشه یعنی نمیذارن که بشه

خب تو جوری بزنشون زمینو انجامش بده که بفهمن تو کی هستی ..‌بفهمن نمیتونن جلو پات سنگ بندازن ...اگه خودتو بکشی که تایید کردی که اونا حق دارن و تو ناتوانی🙂

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
من رو رگ گذاشتم ولی نکشیدم چقدر بد بود اون شب شوهرم ک حرف حرف خودش بود همیشه  اون شب میگفت ب ...

به خدا منم از کارا و اخلاقای شوهرمه تاحالا هزار بار زده به سرم ولی دخترم میاد جلو چشام و نمیشه

خب تو جوری بزنشون زمینو انجامش بده که بفهمن تو کی هستی ..‌بفهمن نمیتونن جلو پات سنگ بندازن ...اگه خو ...

وقتی ی ترم داشتم تا مدرکما بگیرم و شوهرم نذاشت برم  وقتی حتی برای خرید کفش برا خودت حق انتخاب نداری وقتی میخوای دخترت رو ببری دکتر کفشای جاریت رو بپوشی و شوهرت التماس کنی برات نخره

یک ماه پیش دوست همسرم گم میشه همه جا دنبالش گشتن آب شده بود رفته بود زمین هرکی یه چیزی میگفت چند وقتی میشد میدیدن خونشون مگس جمع میشه کسی توجه نمیکنه تااینکه چهارروزپیش وقتی ازبیرون میان خونه میبینن کل خونه رو مگس گرفته داداشش میگه مامان نکنه مثل سری قبل شغال اومده زیر شیرونی مرده مگس اومده باز میرن میبینن جنازه ازهم پاشیده شده برادرس 😔😔😔😔😔

قرص خورده بوده یه پلاستیکم کشیده بوده سرش خوابیده بوده 

اینم بگم من ساکن یه منطقه فوق العاده سردسیرم برای همین بویی متوجه نشدن 😔خدابهشون صبربده

گلم یه درصدبه بازماندگان فکر کن منصرف شو سند جهنمو به نام خودت نزن  

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
وقتی ی ترم داشتم تا مدرکما بگیرم و شوهرم نذاشت برم  وقتی حتی برای خرید کفش برا خودت حق انتخاب ن ...

ای بابا بخدا ناراحت شدم برات ولی میدونی دخترت چقد کوچیکه اگه توام بری و اون توروهم نداشته باشه پس دیگه اون تنها میمونه با همین شوهرت که میگی با همین اخلاق خوب فکراتو بکن ببین میتونه دختر دسته گلت که انقد زحمتشو کشیدی بزرگ کنه ؟تضمین میدی که موجودی که تو به دنیا اوردیش و تو خواستی که بیاد در اینده اذیت نمیشه ؟

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
وقتی جایی باشی که نتونی گریه کنی چی😢

من میرفتم تو ماشینمون گاهی اوقاتwc بزی موقع ها محکم جلو دهنم رو میگیرم میرم تو رخت خواب گریه میکنم یا اتاقم

حال مرا کسی میفهمد ک کسی حالش را نمیفهمد