2777
2789
اخه خیلی خوابیدم از وسطای خواب همینجوری شد یهو غلت زدم رو شکمم🤦🏻‍♀️ از الان مهمه ک‌رو شکم نخوابم؟ ...

نگران نباش بابا زیاد مهم نیس ولی از این ب بعد هواست باشه

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
سمت راستمم هستش

هزیزم یسوال دارم 

برای ان تی ازمایش ک میدی ازت سوالایی میپرسن درباره قد و وزنو چیزای دیگه؟؟

یکی بهم گفت اینجوریه میخوام‌بدونم همه ازمایشگاها اینکارو میکنن یا نه؟

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اخه خیلی خوابیدم از وسطای خواب همینجوری شد یهو غلت زدم رو شکمم🤦🏻‍♀️ از الان مهمه ک‌رو شکم نخوابم؟ ...

واای منن 

دیگه روی شکم نخواب به هیچ عنوااان 

غلت زدی اخه دخملی !

به پهلو بخواب و بالشت نرم بین دو زانو بزار ببین چقدر ارامش بهت میده 

اگر درد داری فردا پیش دکترت برو سونو کنن 

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام
نگران نباش بابا زیاد مهم نیس ولی از این ب بعد هواست باشه

باشه عزیزم مرسی

از چند هفته باید حواسم باشه حتما؟اخه تو خواب نمیفهمم چجوری میخوابم هرچیم بالش میچینم دورم بازم مث هلیکوپترم😂😂😂

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
واای منن  دیگه روی شکم نخواب به هیچ عنوااان  غلت زدی اخه دخملی ! به پهلو بخواب و بالشت ...

چشم 

اخه نمیفهمم عادتم بوده رو شکم بخوابم 😂😂🤦🏻‍♀️

ازکجا انقد مطمعنی

از شکل چونه و پیشونی اگا درست دراومد بیا بهم بگو😚😚😚

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
چشم  اخه نمیفهمم عادتم بوده رو شکم بخوابم 😂😂🤦🏻‍♀️

دوستمون راست میگن هواست باشه ب خابت سعی کن ب پهلو بخابی طاق باز و دمر نخاب