2777
2789
اخه خیلی خوابیدم از وسطای خواب همینجوری شد یهو غلت زدم رو شکمم🤦🏻‍♀️ از الان مهمه ک‌رو شکم نخوابم؟ ...

نگران نباش بابا زیاد مهم نیس ولی از این ب بعد هواست باشه

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
سمت راستمم هستش

هزیزم یسوال دارم 

برای ان تی ازمایش ک میدی ازت سوالایی میپرسن درباره قد و وزنو چیزای دیگه؟؟

یکی بهم گفت اینجوریه میخوام‌بدونم همه ازمایشگاها اینکارو میکنن یا نه؟

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خیلی خوابیدم از وسطای خواب همینجوری شد یهو غلت زدم رو شکمم🤦🏻‍♀️ از الان مهمه ک‌رو شکم نخوابم؟ ...

واای منن 

دیگه روی شکم نخواب به هیچ عنوااان 

غلت زدی اخه دخملی !

به پهلو بخواب و بالشت نرم بین دو زانو بزار ببین چقدر ارامش بهت میده 

اگر درد داری فردا پیش دکترت برو سونو کنن 

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام
نگران نباش بابا زیاد مهم نیس ولی از این ب بعد هواست باشه

باشه عزیزم مرسی

از چند هفته باید حواسم باشه حتما؟اخه تو خواب نمیفهمم چجوری میخوابم هرچیم بالش میچینم دورم بازم مث هلیکوپترم😂😂😂

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
واای منن  دیگه روی شکم نخواب به هیچ عنوااان  غلت زدی اخه دخملی ! به پهلو بخواب و بالشت ...

چشم 

اخه نمیفهمم عادتم بوده رو شکم بخوابم 😂😂🤦🏻‍♀️

ازکجا انقد مطمعنی

از شکل چونه و پیشونی اگا درست دراومد بیا بهم بگو😚😚😚

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
چشم  اخه نمیفهمم عادتم بوده رو شکم بخوابم 😂😂🤦🏻‍♀️

دوستمون راست میگن هواست باشه ب خابت سعی کن ب پهلو بخابی طاق باز و دمر نخاب