2777
2789
سایت توپ تاپ تعبیر خواب هست کمتر از 24 ساعت جوابت میده باید ی ذره بین بالای صفحت میاد اونجا عنوان خو ...

ممنون از راهنماییت

تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیا بلدن، تو سوادشو نداری

ببین یکم به حرفت فکن من ک همچنان میخندم

برو تو نت سرچ کن تازه اونام دقیق نیست بهترین تعبیر کننده خواب خوده آدمه با توجه به شرایط زندگیش

اینکه کسی بلد باشه دور از ذهنه میدونی باز هرجور خودت فکر میکنی

خواهرم درباره من خواب دید ی سگ زبونشو توو گوشم میکرده زبونشم شک زبون مار میشده تووی موهامم پر شکر بوده منم ازش نمیترسیدم از تعبیر خواب پرسیدم گفت دشمن اشنا داری دقیقا چن روز بعدش تعبیر شد 

خواهرم درباره من خواب دید ی سگ زبونشو توو گوشم میکرده زبونشم شک زبون مار میشده تووی موهامم پر شکر بو ...

وای چه خواب عجیبی دیده

شایدانرژی منفی زیاد دورته

انرژی منفی دورمه؟! من افسرده ام .. افسرده شدم و هیچکس رو ندارم کمکم کنه خیلی تنهام خیلی حتی نمیتونم برم پیش مشاور 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ببین یکم به حرفت فکن من ک همچنان میخندم برو تو نت سرچ کن تازه اونام دقیق نیست بهترین تعبیر کننده خو ...

تو بخند از ادما بیشعور بیشتر از این توقع نمیره گلم

انرژی منفی دورمه؟! من افسرده ام .. افسرده شدم و هیچکس رو ندارم کمکم کنه خیلی تنهام خیلی حتی نمیتونم ...

چرا نمیتونی؟ 

چرا نمیتونی؟ 

کسی نمیبردم پیش مشاور .. بعدش مشاور میخواد چجوری حالم رو خوب کنه؟! وقتی من تو خونه حبسم و کسی کاری بهم نداره  خودم تک و تنها تو اتاقم نشستم از صب تا شب از درسم شکست خوردم ن اقوام و اشنایی دارم ک برم پیشش و ن خانوادم اجازه بیرون رفتن بهم میدن ن جایی میبرنم.. دیگه حالم ایقدر بد شده ک جون ندارم از جام بلند بشم... 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!