2777
2789
عنوان

پرویودی مردا 😂😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی یه نفر درست جواب نداده ها😅

علت علمیش اینه که سطح تستوسترون مردا تو هر ماه ی تایم مشخصی که تو همه ی جور نیست میاد پایین خیلی پایین که عصبی میشن و سرد میشن ولی بعد دوباره برمیگرده ذهمون مقدار طبیعیش

شوهر من اگه ب یه نقطه خیره بشه میفهمم وقتشه وگرنه همیشه در حال شوخی و بگو بخند با منه همیشه واسه هم کرم میریزیم و باید وقتایی ک تو بغل هم هستیم مواظب باشیم یا دست سرد و خیس میمالیم رو بدن هم یا گاز میگیریم تو گوش هم فوت میکنیم یا از گوش هم بوس میکنیم ک البته من مراقبم اتفاق نیوفته خیلییییی بده و کارای دیگه

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
شوهر من اگه ب یه نقطه خیر بشه میفهمم وقتشه وگرنه همیشه در حال شوخی و بگو بخند با منه همیشه واسه هم ک ...

من چون از نامزدم دورم دقیق نمی‌بینم به جایی خیره میشه با نه ولی میدانم که هر چند ماه نمیشه ولی اگه بشه خووووووب میشه 😂😂😂😊😂

من چون از نامزدم دورم دقیق نمی‌بینم به جایی خیره میشه با نه ولی میدانم که هر چند ماه نمیشه ولی اگه ب ...

اره چون هر دو شیطونیم یه ثانیه ساکت بشیم از هم میپرسیم چی شده چی شده؟؟؟هر دو هم پر حرفیم یه جا بیوفتیم کلی حرف میزنیم با هم واقعا زوج نمونه هستیم تو فامیل خیلی واسه هم وقت میذاریم

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
اره چون هر دو شیطونیم یه ثانیه ساکت بشیم از هم میپرسیم چی شده چی شده؟؟؟هر دو هم پر حرفیم یه جا بیوفت ...

خداروشکر عزیزم انشالله که هرروز بهتر از دیروز باشید عزیزم و عشقتپن پایدار و همیشگی .

انشاالله هر کس هر آرزویی داره به آرزویش برسه 

خداروشکر عزیزم انشالله که هرروز بهتر از دیروز باشید عزیزم و عشقتپن پایدار و همیشگی . انشاالله هر کس ...

مرسی گلم