2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم بچه شوهرمو تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6606 بازدید | 150 پست
بعله من خیلی ناراحتم میگم بیا تخت بگیریم واسش اتاقشو جدا کنیم ولی به حرفم گوش نمیده فکر میکنه از قص ...

خیلی خیلی بده ... خیلی بد

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بعد داییتون کاری نکرده بود؟با اون خانم هنوز زندگی میکنه؟😡

اره زندگی میکنه ولی میگه میخام طلاقش بدم من بچمو بهش عتماد کردم سپردم زنه هم میگه ببخشید ولی دیگه چ فایده...

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
نه ولی تا یه سال دیگه حضانت میگیره 

سعی کن با داستان و نشون دادن عکس اتاق بچه و تختخوابای دخترونه خوشگل بچه رو به جدا شدن اتاقش علاقه مند کنی خود بچه از پدرش اینو بخواد.اگر شما اصرار کنی چون مادرش نیستی سو برداشت میکنه.

خیلی خوبیم باهم فقط چون شوهرم اون اولویتشه فقط حسودیم میشه و نمیتونم تحمل کنم

عزیزم حق داری ولی اگه میشه بامادرش یاپدرش صحبت کن ک به شوهرت بگن بچشوجدابذاره

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙

نمیدونم چی بگم شاید شماهم جای من بودین مثل من فکر میکردین

من موقعی که ازدواج کردم ۱۸ سالم بود و وضع خانوادم معمولی 

وقتی همچین خواستگاری اومد برام یه جورایی فقط به پولش فکر کردم میدونم اشتباه کردم ولی سنمم کم بود درک کنین

الانم نمیشه کاریش کرد چون تموم شده و من اصلا به طلاق فکر نمیکنم چون الان اصلا واسم پول مهم نیس خودشو دوس دارم ولی خب مشکل هم دارم

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light
۲ سال و نیم

من ۵ ساله با همسرم که دوتا دختر داره ازدواج کردم .. منم همین مشکلاتی که داری رو به نوعی دیگه داشتم . خب خیلی سخته .. پیش مشاوره هم رفتیم . هم من و همسرم . هم خودم جدا ... دو سه سال اول جدن سخت بود ولی کم کم همه چی عادی شد . الان همسرم و حتی دخترها احترام زیادی دارن نسبت به من و حرفهام. شما سنت خیلی کمه و نکته مثبت اینه که یک ماه با همسرت تنهایی و تمام این یک ماه رو میتونی نهایت استفاده رو ببری.. به نظرم همسرت میخواد که دخترش از لحاظ روحی آسیب نبینه و احساس نکنه که با اومدن شما محبتش نسبت به اون کم شده. کم کم همه چی درست میشه به لطف خدا 

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز

این دنیا میگذره ذره ای به اون بچه ظلم کنی عاقبت بخیر نمیشی مطمئن باش. شما روز اول میدونستی که بچه داره. پس الانم بپذیر و کوتاه بیا نهایتا برو مشاوره ببین چ راه حلی بهت میده. شوهرتم درک کن الان حساس شده رو بچش چون میگی زنش هم خیانت کرده خیلی بدبین شده. کم کم با کمک مشاور متقاعدش  کن ک بچه رو اتاق جدا بخوابونه. البته شماهم سنت خیلی کمه من همسن تو بودم یه کارهایی کردم الان ک یادم میاد باور نمیکنم چجور میتونستم اون کارها رو بکنم. پس الان صبوری کن چن سال دیگه میفهمی من چی گفتم 

نمیدونم چی بگم شاید شماهم جای من بودین مثل من فکر میکردین من موقعی که ازدواج کردم ۱۸ سالم بود و وضع ...

آخه چطوری بالاسره دختره رابطه داره باهات!!اقلا بیاد تو اون اتاق وقته رابطه!!رو دختره کار کن تنها که تخت بخواد از باباش 

پسرم ❤❤😍😍😘😘

کاش اینقد زود تو ۱۷ سالگی درگیر طلاق نمیشدی که بعدش این مسائل پیش بیاد عزیزم تقصیر تو نیست!!!نمیدونم یه سری خانواده ها چرا اینقدر زود دختراشونو شوهر میدن اخه  دختر ۱۶ ۱۷ ساله مسئولیت زندگی میدونه چیه!!!  و باز هم نه# به ازدواج کوکان

عزیزم ناراحت نشو .منم وقتی طلاق گرفتم دوباره ازدواج کردم شوهرم یه پسر ۳ ساله داشت تازه این کوچیک تر بودومنم بدون هیچ تجربه ای تازه ۲۱ سالم بود خداشاهده هیچوقت غیرازبچه خودم ندونستمش بهم میگه مامان انقدم دوستم داره الانم ک خودم باردارم همیشه میگه مامانی دیگه کی نی نی به دنیا میاد.درکت میکنم منم وقتی اذیتم میکنه باتندی برخورد میکنم شوهرم ناراحت میشه.بهش گفتم اگه بچه خودم بودفرق نمیکرد چون نمیخوام بی ادب باشه.توام کمتر حساسیت به خرج بده هی نگو جاشو جدا کنیم وقتی شوهرت ببینه خودش جاشو جدا میکنه تو هی میگی جاشو جدا کن شوهرتم فکر میکنه بدی باهاش

خدایا شکرت❤️