2777
2789
عنوان

جرات یاحقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 51 پست
مرسی نماز صب خوندم هنوز ظهر نخوندم روزم رو هم تا زورم برسه سعی میکنم کامل بگیرم

خوش بحالت منو دعا کن یه عمر نماز خوندم و روزه گرفتم اما دو ساله ترک کردم 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوش بحالت منو دعا کن یه عمر نماز خوندم و روزه گرفتم اما دو ساله ترک کردم 

چرا اخه حیفه من بلد نیستم نصیحت کنم ولی وقتی نمازمو میخونم احساس سبکی و سرحالی دارم ی جوری خستگیام در میره اگه میتونی دوباره شروع کن شکرانه همون بچه خوشگلی ک داری .نمازمون کمترین قدم ما در تشکر از خداست

بحریست بحر عشق ک هیچش کناره نیست
چرا اخه حیفه من بلد نیستم نصیحت کنم ولی وقتی نمازمو میخونم احساس سبکی و سرحالی دارم ی جوری خستگیام د ...

آره از وقتی نخواندم افسرده شدم و هیچی خوشحالم نمیکنه آرامش ام رفت و حسود شدم 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
آره از وقتی نخواندم افسرده شدم و هیچی خوشحالم نمیکنه آرامش ام رفت و حسود شدم 

شما کجا میشینی؟ افسرده چرا؟بچت ک هست باهاش سرگرم باش وقتتو پر کن من ک دوساله واسه بچه دوم دارم تلاش میکنم نشده بازم دارم سعی میکنم شوهرم بیخیال شده ب من میگه ول کن اما من دوس دارم بیخیال غم وغصه هر جور دنیارو بگیری همونجور میگذره

بحریست بحر عشق ک هیچش کناره نیست
حقیقت پلیز

تا حالا واسه ظهور امام زمان دعا کردی؟

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم
شما کجا میشینی؟ افسرده چرا؟بچت ک هست باهاش سرگرم باش وقتتو پر کن من ک دوساله واسه بچه دوم دارم تلاش ...

منم سه ساله منتظر بچه دومم خودم دیگه بیخیال شدم بچه ها کوچک باشن مادر سر گرم میشه بزرگتر که میشن نه و یه دلیل افسرده گی ام به کارم بر میگرده قبلن سر کار بودم الان دو ساله نمی رم و یه دلیلش به خانواده ام که پیشم نیستم من تو شهر شوهرم و یه استان دیگه زندگی میکنم و یه دلیلش به معنویات بر میگرده دقیقا خودم میدونم