2777
2789
عنوان

لطفا یه قالیشویی خوب تو شرق تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 1972 بازدید | 74 پست

قالیشویی_زعفرانیه#   بهترینه توی  تهران

طبق نظرات دوستان که گفته بودن قالیشویی زعفرانیه کارش خیلی خوبه من تماس گرفتم و فراشامو بردن و امروز اوردن   خدا خیرشون بده واقعا تمیز شده . یکی از فرش های دستباف هم رنگ برداری کردن و فرش های ترک هم لکه برداری میخواست انجام دادن خیلی عاااالی شده واقعا دستشون درد نکنه کیفیتشون کم نظیره اینم شمارش ۸۸۳۷۰۸۶۳ و ۲۲۶۰۵۰۳۷ و ۷۷۹۰۱۷۸۶

من خیلی تحقیق کردم که کدوم قالیشویی تو کار شستشوی فرش دستباف و ابریشم تخصص کامل رو داره و در آخر با قالیشویی زعفرانیه تماس گرفتم و فرشام که تبریز اعلا بود رو دادم واسه شستشو و تعویض ریشه و خلاصه دیشب آوردنشون.  از نظر کیفیت حرف نداره 👍 علی الخصوص ریشه های فرش دستباف مو خیلی قشنگ در آوردن .

ازین موضوع خیلی خوشحالم و خواستم به دوستان معرفی کنم 

شماره هاشون  88370863 و ۷۷۹۰۱۷۸۶ و ۲۲۶۰۵۰۳۷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دراخر برای اولین بار فرشامو دادم به اندرزگو خییییلی تمیز شستن وهم خیلی پرسنل خوب ومودبی دارن منم ازشون راضیم و به همه پیشنهاد میکنم اینم شماره دفتر مرکزیشون 77091702👎👎👎👎👎😘😘😘

سلام🌹

من فلکه اول تهرانپارس میشینم سه چهارسال بود فرشامو نشسته بودم خیلی استرس داشتم بدم به قالیشویی‌ تااینکه یکی ازاشناهام قالیشویی اقدسیه رو بهم‌معرفی‌کردن دادم فرشای ماشینیه بلژیکی و ماشینی ابریشم مصنوعی رو شستن چون کارخونه بودن خیلی سریع اومدن بردنشون بعد سه روزم بهم تحویل دادن من خیلی از کارشون راضی بودم اینم شمارشونه

77139180

88521516

8
سلام منم باتوجه به کامنتهای مثبتی که ازقالیشویی اندرزگو خوندم چند تخته فرش دستی برای شستشو وریشه باف ...

مرسی عزیزم پیشنهادات عاااالی بود منم چند تخته فرش دستباف و ماشینی ابریشمی دادم از شستشوی تمیز وتحویل به موقع راضیم من برای اطمینان بیشتر شمارشو از اتحادیه گرفتم اینم شمارش اگه کسی لازم داشت 77091702

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

💚💚💚💚💚💚💚💚

💛💛💛💛💛💛💛💛💛

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️♥️

سلام دوستان

من قالی های دستباف و گرانبهام رو دی ماه 1400 دادم قالی شویی اندرزگو-

با توجه به اینکه دو سال قبل داده بودم به یه قالی شویی که گند زد به قالی هام و تموم گل های ابریشم قالی من خوابید، یه تخته دیگه هم داشتم که با توجه به شستشوی نامناسب اونم غرق پشم و کرک بود و افتضاح تو خونه ام درست کرد،  دیگه این دفعه گفتم اول که اومدید بهم بگید چیکار می کنید.

بعد قالی هام رو ببرید.

من خیلی حساسم هم روی تمیزی. هم روی قالی هام.

خلاصه یه کارشناس اومد. خیلی با دقت قالی رو چک کرد و گفت قالی انگار جون داره. و نباید قالی رو مثل فرش ماشینی با شیلنگ شست. و تایید کرد که گل های ابریشم قالیم رو نفر قبلی خراب کرده.

قالی هام رو دی ماه بردند.  الان که 23 بهمن آوردند. دور قالی هام رو چرم مرغوب دوختند. ریشه زدند. شستند. لکه گیری کردند.

اینقدر قالی هام تمیز و معطر شده که زنگ زدم و هزار بار ازشون تشکر کردم.

خیلی ممنونم ازشون.

خیلی خیلی زیاد. الهی پول من حلال شون باشه. 

قالی شویی اندرزگو شعبه شرق 77091702

با سلام 

من هم دقيقا از توی سایت نقدونه باتوجه نظراتی که خوندم 

چندتا فرش دستی داشتم برا شستشو و ریشه بافی دادم به 

قالیشویی فرمانیه یه ذره قیمتش بالاتراز جای دیگه بود ولی درکل راضی بودم ازشش باتشکر از قالیشویی فرمانیه

(۴۴۰۹۱۳۸۷)

(۲۲۴۶۲۴۰۰)

همه جای تهران سرویس دارن اینم شماره اون آقای که اومدن بردن تحویل دادن ۰۹۹۰۴۷۰۰۶۳۶

سلام من و مادرم توی قالیشویی هایی که اینجا معرفی شده بودن فرشامونو در دو نوبت دادیم قالیشویی ونک و قالیشویی زعفرانیه جفتشون کارشون بی نظیره واقعا کیفیت کارشون خیلی خوبه .شمارشو میتونید از ۱۱۸ بگیرید چون خودشون گفتن داخل گوگل از اسمشون سواستفاده میشه مطمعترین کار اینه که از ۱۱۸ بگیرید .

البته من شماره جفتشون رو سیو دارم میذارم براتون .به مدیر قالیشویی ونک هم گفتم بخاطر مشتری مداریتون و کیفیت مطلوب شستن حتما به دوستانم و همکارام معرفیتون میکنم.

قالیشویی ونک ۷۷۹۰۵۸۶۳

قالیشویی زعفرانیه ۲۲۶۰۵۰۳۷

متشکرم از سایت خوبه نی نی سایت 🙏🙏

قالیشویی فرمانیه یک قالیشویی منظم و با دقتی هست، و مهمتر از همه داشتن ماشین های مسقف یکی از مهمترین مزیت های این شرکت هست که فکر کنم توی تهران هیچکسی از این ماشین ها استفاده نمیکنه. منکه ازخدمات رفوگری و شستشوی قالیشویی فرمانیه کاملا راضی بودم و به همه پیشنهاد میکنم، تابحال با چند شرکت قالیشویی توی تهران کار کردم و برای همشون نظر گذاشتم، فرمانیه هم یکی از همون قالیشویی های مورد اعتماد و با کیفیت تهران هست که با خودم گفتم درست نیست نظری راجع این شرکت نذارم، به همه پیشنهاد میکنم امیدوارم شما هم مثل من از خدمات این شرکت راضی باشید۰۲۱۷۷۳۶۳۷۶۲

قالیشویی اندرزگو خیلی عااااااااالیه 

واقعا ازکارشون راضیم برخوردشون شایسته پیگیریشون عالی وکیفت کارشون فوق العاده تمیزه فقط خواستم به دیگران توصیه کنم من سالهاست که مشترشونم اینم شماره دفتر مرکزیش سمت شرق 77091702

🙏🙏🙏🙏🙏🙏

با سلام  من هم دقيقا از توی سایت نقدونه باتوجه نظراتی که خوندم  چندتا فرش دستی داشتم برا ...

نظافت کارکنان خیلی عالی بود همه با ماسک بودند و فرش با کاور تحویل داده شد.
کیفیت خدمات خوب بود فرش دستبافت ما بدون رنگ پس دادن تمیز و عالی شد ممنون از پیشنهادتون
من راضی بودم