2789
عنوان

کمک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 76 پست

هروقت فکرکردی توهم زدی خودت گاز بگیر اگه دردت اومد واقعی هستی👍👍

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخیال بابا 

اصلا فک کن توهمی 

چیزی از جریان زندگیمون کم میشه؟یا خللی توش وارد میشه؟؟؟

اینم یه نظریه است فقط همین 

پس اذیت نکن انقدرخودتو دوستم

بخند دوستم:)) انرژی مثبت یعنی همین لبخند تو❤
گفتم بیام اینجا شاید بتونید کمکم کنید

همه ما انرژی هستیم که درکالبد انسانی تجلی پیدا کرده ایم البته این بحث عمیق وگسترده ای داره که اینجا نمیشه گفت کلا ذهنت رو به مثبت ماجرا بده نه منفی 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

ترس که نداره خیلی هم جذابه.مگه قرارا بهت این مسیله اسیب برسونه. واه چقد ضعیفی

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
آره عزیزم من بودم من الان ۵ ماهه درگیرشم

اسی منم اولا بچگیام وسواس فکری داشتم حدود ۱۵ سال درگیر بودم. دکتر نرفتم. الانم گاهی سراغم میاد. تو چطور باهاش کنار میای

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

اتفاقا یه مدت پیش یه خانمی همینو خونده بود باردارم بود بیچاره خیلییی حالش بود نمیدونم الان چطوره عزیزم یهویی اینا رونخونین اولش باید در زمینه فلسفه یکم مطالعه کنین خیلی سنگینه😐

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
خدایا اینا رو شفا نده بذار بهشون بخندیم خخخخخخخ  واقعا چ فکرای مزخرفو عجیبی میکنن ملت

خیلی آدم بدی هستی  که یه زن حامله رومسخره میکنی میگی خدا شفاش نده مگه من چ کارت کردم خیلی سخته آدم وسواس فکری داشته باشه هیچ وقت بقیه رو مسخره نکن تا خودت بخندی

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
اسی منم اولا بچگیام وسواس فکری داشتم حدود ۱۵ سال درگیر بودم. دکتر نرفتم. الانم گاهی سراغم میاد. تو چ ...

به سختی چتدبار میخواطتم خودمو بکشم بخاطر نی نی تو دلم نتونستم

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید