2789
اصلااااااا نمیفهمم اینجور خانواده هارو ک زود میدن دختراشونو زودم زایمان میکنم اصلااااااا نمیدونم چی ...

بر فرض زود شوهر دادن خوب خودش چرا بچه اورد بنظرم خودشون میخوان. چقد بده ادم بچگی نکنه بره بچه بزرگ کنه 

برا ارامشم یه صلوات میفرستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بر فرض زود شوهر دادن خوب خودش چرا بچه اورد بنظرم خودشون میخوان. چقد بده ادم بچگی نکنه بره بچه بزرگ ک ...

اوهوم

ولش کن الآن ی عده میان ادا روشنفکرارو دزمیارن فحش میدن انترا

تورو خدا بگو مال کدوم شهری چی شد ازدواج کردی چی شد بچه دار شدی 

لرستان ..تازه از ۱۰و ۹ سالگی میومد خاستگار ک خدا رو شکر قبول نمیکردن مامان و بابام وقتی رفتم تو۱۲ سالگی یکی بمهمون گیر داد انقد اومدن ک مامان و بابام خسته شدن  و قبول کردن بعد از سه سال

من ک هرجه میرم ب من حمله میشه دیشب ک یکی ول نمیکرد برا اینکه نظرمو گفتم

بعضی ها واقعا بی شعورن، تند حرف میزنن دل میشکونن،سرکوفت میزنن،فحش میدن،خدا ب داد شوهرشون برسه، بمیرن بابا

خوبه شوهرم خیلی کمکم میکنه خیلیم دوسم داره کمبودی برام نزاشته...زندگیه دیگه چه کنیم

قربونت برم مامان کوچولو چقد دلم میخاد ببینمت ولی حیف ک ازهم دوریم. خدا شوهرتو برات حفظ کنه

برا ارامشم یه صلوات میفرستی