2777
2789

هنرمند بشن

موسیقی حرفه ای بیشتر میپسندم

ولی میزارم ب عهده خودشون و حمایت میکنم

ارزو بدل نشن

خودم دلم میخواست طراح لباس بشم

میخوام ادامه بدم 

دخترم ۳سالشه همرو ارایش میکنه و کلا ژست ارایشگرا رو داره

فقط یکبار زندگی میکنی شاد باش بخند برقص ک میگذرد.خدایا مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزشکار چه خوبه من گفتم هر کاری که خودش دوست داشته باشه ولی تصمیم دارم از بچگی بفرستمش دنبال ورزش جو ...

منم همینطور 

ب نظرم کنار درس یه رشته ی ورزشی و یه هنر دنبال کنن خیلی خوب نیشه 

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

دخترم دوست داره متخصص قلب بشه.پسرم همش میگه میخوام پلیس ناجا بشم....منظورش یگان ویژه است.پسر دوسالمم همش یا جارو دستشه یا دسته جارو برقی که پیش بینی هممون اینه که میخواد رفتگر بشه.انشالله عاقبت بخیر بشن همشون......

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇

خودش هنوز نمیگه خیلی تو داره وروجک😁😍😍😍😍🤩🤩🤩😘😘😘😘

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

من خودم دوست داشتم دکتر بشم😂😂نشدم 

اما داداشم فقط عاشق اینه رئیس جمهوری یا مثلا رئیس یه جایی بشه 

حس ریاست طلبیش خیلی بالاست حس میکنه قصر پادشاهی داره تو خونه😂چون آخریه  حرفش میچربه و حس قدرت میکنه یه تاجم خریدم براش میزاره سرش دیگه ذوق میکنه 🤣قابل توجهتون ۶ سالشه

منو شوهرم ودخترم تو جمع فامیلی شوهرم نشسته بودیم دایی همسرم به دخترم گفت دختر گلم میخوای وقتی بزرگ شدی چکاره بشی دخترمم چهارسالشه تو جمعگفت میخوام دکتر زنان بشم و نی نی کوچولو ها رو از تو دل مامانشون بیارم بیرون،حالا ...

قیافه شوهرم😅😅😅

قیافه خودم😮😮😮 

قیافه دایی همسرم وبقیه😂😂😂

همانا بایاد خدا دلها آرام گیرد
مگه والدین باید شغل بچه هاشونو تعیین کنن، دقیقا مث ربات؟!؟ اگه به خودشون قدرت انتخاب بدن مسلما موفق ...

عزیزم منظورم اینکه به چه شغلی علاقه دارن مثلا داداش خودم حس ریاست طلبیش قویه و به شغلای دیگه علاقه نداره

منو شوهرم ودخترم تو جمع فامیلی شوهرم نشسته بودیم دایی همسرم به دخترم گفت دختر گلم میخوای وقتی بزرگ ش ...

آخیییی.....طفلی نیتش خیره.....ذهن بزرگترا منحرفه😂😂😂😂😂😂

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇