mers مدیر عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 1250 عنوان شغل بچه هاتون | مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 24 پست سلام دوستان یه سوال داشتم بچه هاتون دوست دارن چه کاره بشن؟ 1397/11/14 | 03:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریفرفری۹۵ عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 599 هنرمند بشنموسیقی حرفه ای بیشتر میپسندمولی میزارم ب عهده خودشون و حمایت میکنمارزو بدل نشنخودم دلم میخواست طراح لباس بشممیخوام ادامه بدم دخترم ۳سالشه همرو ارایش میکنه و کلا ژست ارایشگرا رو داره فقط یکبار زندگی میکنی شاد باش بخند برقص ک میگذرد.خدایا مرسی
goopi عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 434 فک کنم سوالشون این بود خودشون دوست دارن چکاره شن نه اینکه شما دوست دارین چکاره شن آره
afra23 عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4623 ورزشکار چه خوبه من گفتم هر کاری که خودش دوست داشته باشه ولی تصمیم دارم از بچگی بفرستمش دنبال ورزش جو ... منم همینطور ب نظرم کنار درس یه رشته ی ورزشی و یه هنر دنبال کنن خیلی خوب نیشه خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
tooootak عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 751 دخترم دوست داره متخصص قلب بشه.پسرم همش میگه میخوام پلیس ناجا بشم....منظورش یگان ویژه است.پسر دوسالمم همش یا جارو دستشه یا دسته جارو برقی که پیش بینی هممون اینه که میخواد رفتگر بشه.انشالله عاقبت بخیر بشن همشون...... 😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی..............یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇
بیسان724250 عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 14148 خودش هنوز نمیگه خیلی تو داره وروجک😁😍😍😍😍🤩🤩🤩😘😘😘😘 من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
mers مدیر استارتر عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 1250 من خودم دوست داشتم دکتر بشم😂😂نشدم اما داداشم فقط عاشق اینه رئیس جمهوری یا مثلا رئیس یه جایی بشه حس ریاست طلبیش خیلی بالاست حس میکنه قصر پادشاهی داره تو خونه😂چون آخریه حرفش میچربه و حس قدرت میکنه یه تاجم خریدم براش میزاره سرش دیگه ذوق میکنه 🤣قابل توجهتون ۶ سالشه
مدینه۶۹ عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 770 منو شوهرم ودخترم تو جمع فامیلی شوهرم نشسته بودیم دایی همسرم به دخترم گفت دختر گلم میخوای وقتی بزرگ شدی چکاره بشی دخترمم چهارسالشه تو جمعگفت میخوام دکتر زنان بشم و نی نی کوچولو ها رو از تو دل مامانشون بیارم بیرون،حالا ...قیافه شوهرم😅😅😅قیافه خودم😮😮😮 قیافه دایی همسرم وبقیه😂😂😂 همانا بایاد خدا دلها آرام گیرد
mers مدیر استارتر عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 1250 مگه والدین باید شغل بچه هاشونو تعیین کنن، دقیقا مث ربات؟!؟ اگه به خودشون قدرت انتخاب بدن مسلما موفق ... عزیزم منظورم اینکه به چه شغلی علاقه دارن مثلا داداش خودم حس ریاست طلبیش قویه و به شغلای دیگه علاقه نداره
tooootak عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 751 منو شوهرم ودخترم تو جمع فامیلی شوهرم نشسته بودیم دایی همسرم به دخترم گفت دختر گلم میخوای وقتی بزرگ ش ... آخیییی.....طفلی نیتش خیره.....ذهن بزرگترا منحرفه😂😂😂😂😂😂 😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی..............یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇
مدینه۶۹ عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 770 آخیییی.....طفلی نیتش خیره.....ذهن بزرگترا منحرفه😂😂😂😂😂😂 آره واقعا😁😁😁 همانا بایاد خدا دلها آرام گیرد