2777
2789
عنوان

درد ناف

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 27 پست
باشه گلم‌شمام دعتم‌کن دکترم گفت اگه تا عید باردارنشدی بعدش باید ای یو ای کنی ازش میترسم چون‌درصدبارد ...

من ساداتم مشهدم هستم هر وقت حرم رفتم از ته دل واست دعا میکنم الانم برایه حاجتت صلوات فرستادم انشاءالله خدا دامنتو به زودی سبز کنه 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم‌گلم بچم نذر امام رضاست باید بیایم پابوسش

به هم خدا امام رضا قسم هرچیزی رو که از دل و جون ازش بی ریا بخوای خداوکیلی بهت میده منم واست دعا میکنم که مثل من انشاءالله صاحب ۳ تا بچه ی بازیگوش بشی

به هم خدا امام رضا قسم هرچیزی رو که از دل و جون ازش بی ریا بخوای خداوکیلی بهت میده منم واست دعا میکن ...

وااای گلم‌عاشقتم منو شوهرم ۱۲ سال دوست بودیم ازامام خواستم و دوهفته بعدعقدمونم اوندیم‌ماه عسل پابوسش توشبای قدرسال۹۵.الانم میخام با بچهام بیام پابوسش من فدای مظلومیش بشم .چهارتا بچه دوست دارم🤣🤣🤣

ابجی حرفت درست بود درد نافم واس بارداریم‌بود

خوب خداروشکر انشاءالله به سلامتی بدنیا بیاریش واست دعا میکنم ازقدیم گفتن دعا به حق دیگران برآورده میشه تو هم حامله ای واسه عاقبت بخیری بچه هایه من دعا کن ممنون 🙏🙏🙏

خوب خداروشکر انشاءالله به سلامتی بدنیا بیاریش واست دعا میکنم ازقدیم گفتن دعا به حق دیگران برآورده می ...

حتنا حتما گلم بخدا یعدت کردم اینقد گشتم توپستام تا پیدات کنم انشاله بچهات عاقبت بخیربشن

به هم خدا امام رضا قسم هرچیزی رو که از دل و جون ازش بی ریا بخوای خداوکیلی بهت میده منم واست دعا میکن ...

نمیدونم هنوز توی نی نی سایت هستی یا نه اما دعات منو گرفت منم صاحب سه تا بچه شدم😉