nastaranjoniiiii مدیر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 9140 عنوان درد ناف | مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 27 پست سلام خانوما من ۲۳ سیکلمم دوروزه دورنافم یهویی میگیره ول میکنه.اینماه به حاملگی اقدامم کردم لتروزولم دکتربهم داد خوردم ممکنه عوارض قرص باشه 1397/11/14 | 02:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانهستیکوچولو عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 276 باشه گلمشمام دعتمکن دکترم گفت اگه تا عید باردارنشدی بعدش باید ای یو ای کنی ازش میترسم چوندرصدبارد ... من ساداتم مشهدم هستم هر وقت حرم رفتم از ته دل واست دعا میکنم الانم برایه حاجتت صلوات فرستادم انشاءالله خدا دامنتو به زودی سبز کنه 😍😍😍
nastaranjoniiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 9140 من ساداتم مشهدم هستم هر وقت حرم رفتم از ته دل واست دعا میکنم الانم برایه حاجتت صلوات فرستادم انشاءال ... قربونت برمگلم بچم نذر امام رضاست باید بیایم پابوسش
nastaranjoniiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 9140 من ساداتم مشهدم هستم هر وقت حرم رفتم از ته دل واست دعا میکنم الانم برایه حاجتت صلوات فرستادم انشاءال ... بچه منم میشه دختر عمو یا پسرعموی شما اونم سید
مامانهستیکوچولو عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 276 قربونت برمگلم بچم نذر امام رضاست باید بیایم پابوسش به هم خدا امام رضا قسم هرچیزی رو که از دل و جون ازش بی ریا بخوای خداوکیلی بهت میده منم واست دعا میکنم که مثل من انشاءالله صاحب ۳ تا بچه ی بازیگوش بشی
مامانهستیکوچولو عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 276 بچه منم میشه دختر عمو یا پسرعموی شما اونم سید فدات شم
nastaranjoniiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 9140 به هم خدا امام رضا قسم هرچیزی رو که از دل و جون ازش بی ریا بخوای خداوکیلی بهت میده منم واست دعا میکن ... وااای گلمعاشقتم منو شوهرم ۱۲ سال دوست بودیم ازامام خواستم و دوهفته بعدعقدمونم اوندیمماه عسل پابوسش توشبای قدرسال۹۵.الانم میخام با بچهام بیام پابوسش من فدای مظلومیش بشم .چهارتا بچه دوست دارم🤣🤣🤣
nastaranjoniiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 9140 به هم خدا امام رضا قسم هرچیزی رو که از دل و جون ازش بی ریا بخوای خداوکیلی بهت میده منم واست دعا میکن ... خوشبحالت سه تا نی نی داری.
مامانهستیکوچولو عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 276 انشاءالله شماهم بچه دار میشی و مثل من وقت سرخاروندن پیدا نمیکنی توکلت اول بخدا بعد اعمه اطهار باشه حاجت میگیری
nastaranjoniiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 9140 من ساداتم مشهدم هستم هر وقت حرم رفتم از ته دل واست دعا میکنم الانم برایه حاجتت صلوات فرستادم انشاءال ... ابجی حرفت درست بود درد نافم واس بارداریمبود
مامانهستیکوچولو عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 276 ابجی حرفت درست بود درد نافم واس بارداریمبود خوب خداروشکر انشاءالله به سلامتی بدنیا بیاریش واست دعا میکنم ازقدیم گفتن دعا به حق دیگران برآورده میشه تو هم حامله ای واسه عاقبت بخیری بچه هایه من دعا کن ممنون 🙏🙏🙏
nastaranjoniiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 9140 خوب خداروشکر انشاءالله به سلامتی بدنیا بیاریش واست دعا میکنم ازقدیم گفتن دعا به حق دیگران برآورده می ... حتنا حتما گلم بخدا یعدت کردم اینقد گشتم توپستام تا پیدات کنم انشاله بچهات عاقبت بخیربشن
مامانهستیکوچولو عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 276 حتنا حتما گلم بخدا یعدت کردم اینقد گشتم توپستام تا پیدات کنم انشاله بچهات عاقبت بخیربشن فدات بشم ممنون عزیز دلم
nastaranjoniiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 9140 به هم خدا امام رضا قسم هرچیزی رو که از دل و جون ازش بی ریا بخوای خداوکیلی بهت میده منم واست دعا میکن ... نمیدونم هنوز توی نی نی سایت هستی یا نه اما دعات منو گرفت منم صاحب سه تا بچه شدم😉