2777
2789
عنوان

فردامهمون دارم 😕😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 49 پست
[QUOTE=81300895]همون ظهر هم شروع کنی می‌رسی ساده برگزار کن اول دسرتو آماده کن بزار تو یخچال یه زرشک ...

خونه ای که بچه کوچیک داره همینه

عروسک بازی که نمیکنیم، زندگی میکنیم

نگران این نباش اصلا

یه غذای خوب درست کن و سرحال باش

سرحال بودن و خسته نبودنت از پذیرایی و خونه و ... مهمتره

پس ده صبح بیدار شو زرشک پلو با مرغ بزار و کشک و بادمجون اگه بادمجون آماده داری البته

آره خداروشکر اینو آماده دارم ،

اعتقادات هر کسی‌ مثل مسواکه ،،،،خواهشاً تو حلق بقیه نکنین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماكه فردا ناهار مهمون داري بايد نصف كاراتو امروز ميكردي خوب.حداقل يه خورش امروز درست ميكردي.البته الانم ميتوني پاشي يه خورش بزاري.مثلا قورمه يا قيمه فرداهم زود چندتا تيكه مرغ سرخ كن با سالاد و برنج رو آماده كن.نياز نيست حتما صبح زود بيدار بشي ساعت ١٠ هم بيدار بشي به كارهات ميرسي.

یه روز خوب میاد

این بنده خدا میگه وقت ندارم،اونوقت پیشنهاد دونوع غذا میدن بهش🤔🤔

عزیزم اگه حال داری الان برنجتو پاک کن،کاهواگر داری اونارو بشور،فردا صبحم پاشو مرغ بذار که راحته،توام اذیت نمیشی

) ژله ها رو سرشب درست کردم ،گذاشتم یخچال،شوهرم صب میره سرکار خوابه،

خب عزیزم کارت حل شده سختش ژله ها بودن 😂😂الکی مثلا دارم همدردی میکنم و دلداریت میدم 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

الان ازبیرون بگیرروزای دیگه بچه روبزارپیش مهموناخوودت درست کن بفهمن کدبانویی.برای خواب بچتم دلیلش اینه صبحادیربیدارش میکنی زودبیدارش کن ساعت هشت ونه ظهرساعت یک تادومیخوابه شبم زودمیخوابه بدعادتش کردی

از بیرون غذا  بگیر این که غصه خوردن نداره، تموم شد و رفت

آخه میترسم.بدشون بیاد پشت سرم حرف بزنن ،حالا مادرشوهرم خوبه درک میکنه اما زن عموش اینا نه 

[QUOTE=81302494]آره خداروشکر اینو آماده دارم ،[/QUOTE]

اگه شوهرت از بيرون ميگيره بهش سه تا قابلمه بده برنج و قيمه و جوجه بگيره البته قبل اينكه مهمونا بيان بعدم بزارشون رو گاز تا فكر كنن خودت درست كردي.فقط ميمونه تميزكردن و يه سالاد.

یه روز خوب میاد

الان ازبیرون بگیرروزای دیگه بچه روبزارپیش مهموناخوودت درست ک ...

آره درست میگی نباید بزارم روز زیاد بخوابه ،همین کارو میکنم 

ناهار میرسن

الان یه سری کاراتو انجام بده که خیالت راحت باشه. بعدشم واسه ناهار زرشک پلو بامرغ درست کنی راحتتره چون یکساعته مرغ میپزه. الان بلند شو برنجتو پاک کن که فردا وقتتو نگیره. ظرفاتو آماده کن. که فردا کار نداشته باشی به اونصورت. اگه خواستی ژله هم الان درست کن که واسه فردا آماده باشه. ساعت 10بیدار بشی کلی کار میتونی انجام بدی من جای تو استرس گرفتم😐

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
آره درست میگی نباید بزارم روز زیاد بخوابه ،همین کارو میکنم 

منم بچم کلافم کرده بود دلمم نمی یومد اذیت شه بیدار بمونه باباش باش بازی میکرد نمیذاشت بخوابه کم کم درست شد شبا هم چراغو خاموش کن تاریکی مطلق بدون سر وصدا میخوابه 

شماكه فردا ناهار مهمون داري بايد نصف كاراتو امروز ميكردي خوب.حداقل يه خورش امروز درست ميكردي.البته ا ...

آخه ساعت 9شب زنگ زدن ما فردا داریم میایم اگه زود تر خبر داده بودن حتماکارامو میکردم ،خونه زیاد کار نداره ،تو آشپزیش موندم