2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس باترمیم حدود 800 میشه

اگه قبلا عصب کشی شده این میشه عصب کشی مجدد گرون تره . روکش اگه بخواد خود روکش حداقل ۴۰۰ ۵۰۰ هست. 

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
وقتی ریشه دندون ابسه میکنه ریشه درمانی میکنن باید برن پیش متخصص ریشه

درمان ریشه انجام میدن

اینجوری بگید درستتره

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
دندون شماره پنجمه کوچیکه ینی بیشتر میشه؟

دوکانالست پنج. بستگی به دکتر داره آخه قیمتا خیلی خر تو خره هرکی هرچقد میخواد میگیره. من مطبی که کار میکنم ۶۵۰ میگیره فقط عصب کشیو

دوکانالست پنج. بستگی به دکتر داره آخه قیمتا خیلی خر تو خره هرکی هرچقد میخواد میگیره. من مطبی که کار ...

دندون شماره پنج اکثر موارد یک کاناله اس

اگه قبلا عصب کشی شده این میشه عصب کشی مجدد گرون تره . روکش اگه بخواد خود روکش حداقل ۴۰۰ ۵۰۰ هست.&nbs ...

من میخواستم دندونمو روکش کنم دندونمو تراش داد موادش دراومد بازش کرد توش پین گذاشت همین باعث شد دندونم عفونت کنه الان دکترم میگه باید بری ریشه دندونتو درمان کنی بعد روکش کنی 😞

من میخواستم دندونمو روکش کنم دندونمو تراش داد موادش دراومد بازش کرد توش پین گذاشت همین باعث شد دندون ...

دیگه پین هم قدیمیه الان پست میکنن

دندون شماره پنج اکثر موارد یک کاناله اس

من تا الان اکثرا دو کاناله بوده دیدم موارد کم یک کاناله ‌ ولی دندون ۴ یک کانالست اکثرا به ندرت دو کاناله

دوهفته صورتم ورم داشت لثمم زخم شده بود ینی به خاطر پین بود؟ چرا از پین استفاده میکنن؟

نه ربطی به پین نداره این حالات . خب چون از جنس برنج و فلزیه میذا ن که دندون مقاوم تر بشه بعد پر میکنن

دوهفته صورتم ورم داشت لثمم زخم شده بود ینی به خاطر پین بود؟ چرا از پین استفاده میکنن؟

دندونت عفونت کرده ته ریشت و اینکه خوب عصب کشی نشده که باعث شده ته ریشه عفونت کنه اگه خوب عصب کشی میشد از اول الان مشکلی پیدا نمیکرد

من تا الان اکثرا دو کاناله بوده دیدم موارد کم یک کاناله ‌ ولی دندون ۴ یک کانالست اکثرا به ندرت دو کا ...

عزیزم دندون چهار ‌وپنج رو دارید جا به جا میگید

دندون چهار بالا اکثرا دو کاناله وپنج بالا اکثرا تک کاناله اس

چهار پایین هم احتمال دو کاناله بودنش از بالایی ها کمتره واز پنج پایین بیشتره