2789
عنوان

کیا تنبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متفورمین که خوبه دوست منم تنبلی داره ی ماه خورد ۴ کیلو از وزنش کم شد پریوداشم منظم شده دوستم جوری بو ...

ینی عوارض نداره طب سنتی بهم گف ریزش مو مباره تمتیل جنسی سرد میشی و ..

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
بله اولش حالت تهوع داشتم ولی بعدا عادت کردم

وای من ازهمین میترسم تحمل حالت تهوع رو ندارم اصلن میگن قندم بدجور میاره پایین

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
حتما بعد از ناهار و شام باید بخوری با معده خالی نخور 

روزی چندتا میخوردی وزنت کم شد پریودیت منظم شد

وای من ازهمین میترسم تحمل حالت تهوع رو ندارم اصلن میگن قندم بدجور میاره پایین

سلام منم متفورمین مصرف میکنم،اگه سریع بعد از غذا بخوری یا وسط غذا حالت تهوع زیاد نمیگیری میگن خیلی عالیه برا تنبلی تخمدان

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 
سلام منم متفورمین مصرف میکنم،اگه سریع بعد از غذا بخوری یا وسط غذا حالت تهوع زیاد نمیگیری میگن خیلی ع ...

خارجی یا ایرانی عوارضی برات نداش راضی هستی

خارجی یا ایرانی عوارضی برات نداش راضی هستی

والا دکتر برام گلوکوفاژ نوشت ایرانیه،هفته ی اول 1دونه بخور بعد 2تاش کن که بدنت عادت کنه،من هنوز خودمو وزن نکردم ولی بهم میگن انگار لاغر شدی،من تنبلی تخمدان داشتم ولی پریودی های منظم بود،اما یه سقط داشتم چند ماه پیش الان پریودی هام نامنظم شده دکتر گفت متفورمین بخور کمک میکنه وزنت بیاد پایین تا تنبلی تخمدان رفع بشه چاقی خیلی روش تاثیر داره

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 
والا دکتر برام گلوکوفاژ نوشت ایرانیه،هفته ی اول 1دونه بخور بعد 2تاش کن که بدنت عادت کنه،من هنوز خودم ...

من وزنم خوبه اما این تنبلی لعنتی ادمو دیونه مبکنه اکثرنم دارن نمیدونم چرا

من وزنم خوبه اما این تنبلی لعنتی ادمو دیونه مبکنه اکثرنم دارن نمیدونم چرا

آره خیلی زیاد شده ولی حرص نخور استرس بدتر پریودی رو بهم میریزه من با داشتن تنبلی تونستم باردار بشم پس زیاد نگران نباش

آره خیلی زیاد شده ولی حرص نخور استرس بدتر پریودی رو بهم میریزه من با داشتن تنبلی تونستم باردار بشم پ ...

من مجردم بخدا از ازدواج انقدر میترسم ک خیلی سخت باردارشم کلن ریختم بهم

من مجردم بخدا از ازدواج انقدر میترسم ک خیلی سخت باردارشم کلن ریختم بهم

منم همش میترسیدم باردار نشم تو دوران عقدم دکتر بهم گفت تنبلی داری و باید سریع بچه دار بشی بعد ازدواجم اقدامی نکردم برای بارداری چون شرایطش رو نداشتم اما ناخواسته باردار شدم حتی با تنبلی تخمدان پس زیاد روش سختگیری نکن انقد علم پیشرفت کرده که دیگه باردار شدن مثل قبل سخت نیس کلی عمل و دارو هست مطمئن باش خدا اگه بخواد خودش میده

منم همش میترسیدم باردار نشم تو دوران عقدم دکتر بهم گفت تنبلی داری و باید سریع بچه دار بشی بعد ازدواج ...

ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی