2777
2789
عنوان

حروف ابجد🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 20179 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای شوهرم خوندم به تعداد حروف ابجد خودش... شنیدم ک تاثیر داره اره یه خانومی با همین ختم به کسی ...

ببخشید جواب سوالم رو نگرفتم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️فقط به اسم طرف مقابلم بخونم یا اسم هر دومونو جمع کنم بخونم؟

بعدش اینکه هر روز بخونم و ادامه بدم یا یه بار کافیه؟؟

ممنونم از بقیه توضیحاتتون🙏🏻❤🌹

برام دعا کن بخدا هرکی هر دعایی ذکری میگه انجام میدم 😔

عزیزم ازته دلم برات دعامیکنم انشاءالله زندگی بروفق مرادت باشه🙏❤🙏

هرکه درعشق سرازقله برآردهنراست همه تـادامنـه یِ کوه تحمــل دارند
ببخشید جواب سوالم رو نگرفتم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️فقط به اسم طرف مقابلم بخونم یا اسم هر دومونو جمع کنم بخونم؟ ...

به اسم طرف مقابل .....یبار بخونی کافیه منظورم تو یه روز باید بخونی همشو رو به قبله و با وضو با کسیم صحبت نکنی

استارتر میشه کامل توضیح بدی چجوریه؟مثلا اسم طرفو میدونم ولی نمیدونم الان این حروف ابجدی که گفتی چطور ...

ببین گلم سرچ کن محاسبه انلاین حروف ابجد اسم طرفو بزن به تعداد ابجد کبیر ایت الکرسی بخون 

به اسم طرف مقابل .....یبار بخونی کافیه منظورم تو یه روز باید بخونی همشو رو به قبله و با وضو با کسیم ...

ممنونم الان من براتون یه نمازی هم میگم همین امشب انجام بدین

اونم برا محبته🙏🏻🙏🏻

نماز مجرب برای مهربان ڪردن یڪ شخص (محبت) چون شب یکشنبه یا چهارشنبه برسد چون مردم خفته باشند وضو بسازد و دو رکعت نماز گذارد در رکعت اول یک بار سوره فاتحه و بیست نوبت آیه آیه 128 سوره توبه : لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَحِيمٌ و در کعت دوم یک بار سوره حمد و بیست بار همین آیه را بخواند چون سلام داد بیست بار صلوات فرستد و بعد از آن سر به سجده نهد و بیست بار بگوید : ♡یا رحیم♡فلان ابن فلان را مهربان من گردان. چون این نماز گذارده باشد هر روز که شود آن کس #مهربان گردد تا جای که وصف نتوان کرد.

ممنونم الان من براتون یه نمازی هم میگم همین امشب انجام بدین اونم برا محبته🙏🏻🙏🏻

تو نماز خیلی تنبلم منه بدبخت اما بگو عزیزم هرچی برای مخبت خوب باشه حاضرم انجام بدم