2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 39 پست
نه اصلا اوایل پوشک میبستم شبا بعد دیدم خشکه خشک هست دیگه نبستم تو هم فعلا پوشک ببند وقتی خوابید وق ...

درست نشه به نظرت لازمه ببرم دکتر؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
عسل زیاد میخوره.ولی هیچ تغیری نمیکنه

سعی کنید تا چند مدت بهش چیز هایی با طبع گرم بیشتر بدین ن زیاده رویا ولی خب بیشتر از همیشه 

اگه درست نشد دیگه ببرید دکتر چون میگم ک اگه هی چشم پوشی کنین خدای نکرده تا سنین بالا همینجوری ادامه دار میشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پسرم اتومات 18 ماهگی از پوشک گرفته شد    تنها قسمتی که براش زجر نکشیدم همین بود  & ...

چطوری گرفتی؟

البته من وقتی متوجه شدم آمادگیشو داره  کلا ماجرا تشویقی براش درست کردم  اصلا هم بهشفشار تیاوردم طفلی خودش تصمیم گرفت پوشک نپوشه

بجاش به شدت شیرمو میخوره  پوستمو کنده  الان دوسالشه

سعی کنید تا چند مدت بهش چیز هایی با طبع گرم بیشتر بدین ن زیاده رویا ولی خب بیشتر از همیشه  اگه ...

باش مرسی اول سنگ کلیش رو درمان کنم بعد واس شب ادراری ببینم چیکار کنم 

درست نشه به نظرت لازمه ببرم دکتر؟

تا یه مدتی طبیعیه

دوستم پسرش نزدیک ۴ سالشه هنوز شبا پوشک میکنه پسرشو

ولی اگه طولانی شد و هیچ راهکاری جواب نداد بد نیست دکتر ببری

احتمالا طبع بچه ات سرده

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
چطوری گرفتی؟

از نورادی زیاد باز میزاشتمش  

تو خونه هم پوشکش نمیکردم   یه روز شلوارش غذا ریخته بود کثیف شده بود دراوردمش  که براش بپوشم فرار کرد  منم گذاشتم باز موند    یک ساعتی بدون شلوار تو خونه برا خودش میگشت که من رفتم سرویس دنبالم اومد تو گفتم نیا اینجا

اینجا هرکس میاد باید جیش بکنه

اونم وایساد جیش کرد  خیلی هم خوشحاا بود از این قضیه  ولی من اصراری بهش نداشتم   بعد تایمی که کلا شلوارپاش نباش و لخت باشه رو کم کم زیاد کردم  اونم گاهی میرفت تو سرویس یا خونه رو ابیاری میکرد   ولی هیچ وقت دعواش نمیکردم چون کوچولو بود خیلی    تایم پیفوشو هم میدونستم برا اون موشکش میکردم   بعد یه مدت دوباره تصادفی دوید تو سرویس  پیفوشو اونجا انجام داد    دیدم کلا  مایله من دیگه پوشکش نکردم    ولی خیلی پیش میومد یادش بره   منم هیچی بهش نمیگفتم تا اینکه  تعداد ابیاری خونه کمو کمتر شد و خلاص

من کلا روی جیش و اینجورچیزا سختگیر نیستم  تمام خونه رو موکت کردم براش   الان سر دوسال همه رو دادم شستن خونه مثل نقل شده   ولی قبلا بچه قشنگ آبادش کرده بود  ولی اصلا برام مهم نبود   روان بچه ام برام مهم بود      ببخشید ولی چند بار بچه قشنگ پیفو کرد وسط اتاق    ولی گذشته ها گذشته الان خونه زندگیم مث نقل شده

توروخدا بچه هارو سر نجسی پاکی هذیت نکنید  من خیلی بدم میاد از این اخلاق بزرگترآ    تمیزی ظاهری به قیمت کثیفی روان بچه  اصلا ارزش نداره

من کلا روی جیش و اینجورچیزا سختگیر نیستم  تمام خونه رو موکت کردم براش   الان سر دوسال همه ...

اصلا اذیتش نمیکنم فقط میترسم این عادت بشه براش تا بزرگسالی باهاش بمونه فقط از این میترسم