2777
2789
عنوان

جاری جدیده😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط به من زنگ نزده🤒🤒🤔🤔🤔🤔

بهتر. ببین اصلا نگران روابط اونا نباش. تو زندگی عادیتو ادامه بده. چن وقت دیگه یاد این حرفات میفتی. مطمعن باش رابطه زیاد با خاتواده شوهر آخرش جنگ و دعواست. هرچیزی یه حدی داره.

چقد از زندگیای این مدلی متنفرم  خیلی سختی داره

وای منم خیلی بدم میاد مگه ۸۰سال پیشه اخه یعنی چی مثلا آدم یه لقمه غذا نمیتونه بخور راحت 

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
بهتر. ببین اصلا نگران روابط اونا نباش. تو زندگی عادیتو ادامه بده. چن وقت دیگه یاد این حرفات میفتی. م ...

اره والا مامانمم میگه کارش اشتباهه میگه آدم باید سرسنگین باشه اخه به برادرشوهرم زنگ میزنن

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
وای منم خیلی بدم میاد مگه ۸۰سال پیشه اخه یعنی چی مثلا آدم یه لقمه غذا نمیتونه بخور راحت 

تو همچین کاری نکنیا

من وقتی تاپیکای تو رو میخونم خیلی از سادگیه خودتو خانوادت مخصوصا مادرت حرص میخورم 

باورت میشه از حرصم نمیتونم برات پست بذارم

مامان منم خیلی ساده بود ،من از روزیکه نامزد شدم چیزی به مامانم از رفتارم با خانواده همسرم نگفتم تا به الان که یه پسر دارم چون یکی دوبار اون اوایل گفتم دیدم با رهنماییاش تو سری خور میشم دیگه نگفتم،کاری که خودم فکر میکردم درسته انجام دادم خداروشکر تا الانم همه چی خوب بوده

تو همچین کاری نکنیا من وقتی تاپیکای تو رو میخونم خیلی از سادگیه خودتو خانوادت مخصوصا مادرت حرص میخو ...

نه بابا منو بکشنم همچین کاری نمیکنم مخصوصامن که توخونمون همیشه راحت وآزادبودم حالابرم بامادرشوهر....هوووووف هرگز

والا نا یه فامیل داشتیم عروسه شده بود کلفتشون‌ . کهنه بچه خاهرشوهرشم این عوض میکرد. غذا میپختو ..... ...

اره به نظرمنم درست نیست

قراره بامادرشوهرمینا زندگی کنه فقط واسه خواب بره خونش طبقه ۳

جدی چجوری چنین قراری گذاشتن؟

حتما کارخا رو هم میریزن سرش

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
والا نا یه فامیل داشتیم عروسه شده بود کلفتشون‌ . کهنه بچه خاهرشوهرشم این عوض میکرد. غذا میپختو ..... ...

واا جدی در این حد که کهنه بچه خواهرشوهرشم عوض میکرد؟!

در چه حدی کار میکرد؟تو یه خونه بودن

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
جدی چجوری چنین قراری گذاشتن؟ حتما کارخا رو هم میریزن سرش

خودش گفته من دوس دارم باشمازندگی کنم